IZGUBIO ŽIVCE

ŽESTOK OKRŠAJ U OTVORENOM Zastupnika Mosta silno razljutila jedna Reinerova rečenica, ustao sa stolice, sjurio se prema bivšem šefu Sabora...

 
 HRT/Screenshot

ZAGREB - Gosti HTV-ove emisije "Otvoreno" Željko Reiner (HDZ), Gordan Maras (SDP), Tomislav Panenić (Most) i Stjepan Čuraj (HNS), koji je bio u osječkom studiju, a razgovarali su o vrućoj temi - ostavci Martine Dalić.

Na upit voditelja je li normalno da knzultant zaradi tjedno 250.00 kuna, Reiner je odgovorio kako ne zna.

- Teško mi je procijeniti koja je cijena konzultanata, možda je to niska cijena, ja to ne znam, ja sam liječnik, odgovorio je potpredsjednik Sabora.

Pokušao je istaknuti činjenicu da je Vlada krenula u spašavanje Agrokora u vrijeme kada su police dućana bile prazne, dobavljači prestali isporučivati robu, a financijski dugovi se gomilali te da su spašena radna mjera. Gordan Maras izravno ga je pitao hoće li HDZ pristati na izmjene zakona koji bi ponovno omogućio rad Istražnog povjerenstva za Agrokor.

Reiner mu je odgovorio kako bi morao proučiti zakon. Panenića je razljutio njegov odgovor. Istaknuo je kako je poražavajuće da vladajući oporbene prijedloge samo stavljaju na dnevni red i uopće ih ne uzimaju u obzir i ne doživljavaju ozbiljno.

Potom se ustao sa stolice, došao do Reinera, srušio na pod papir s njegova stola i rekao: 'Dajte da vidim papir s kojega čitate'. Bilo je to u trenutku kada je Reiner počeo govoriti kako je upravo Božo Petrov 26. veljače namamio Ivicu Todorića u Banske dvore na sastanak.

Mostovac Panenić nekoliko je puta naglasio kako je vrlo jasno da Most ne snosi nikakvu odgovornost za netransparentnost u aferi Agrokor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. svibanj 2024 06:55