POZITIVAN OD SUBOTE

Zbog korone hospitaliziran gospićki gradonačelnik Karlo Starčević: ‘Stanje mu je zadovoljavajuće‘

Bolničko liječenje pneumonije je u tijeku. Gradonačelnik se zahvaljuje medicinskom osoblju na predanom radu, priopćili su iz Grada

Karlo Starčević

 Robert Fajt/CROPIX

Gradonačelnik Gospića Karlo Starčević je zbog upale pluća, odnosno respiratornih problema koje mu je prouzročio koronavirus, u srijedu ujutro hospitaliziran na Covid odjelu Opće bolnice Gospić.

- Bolničko liječenje pneumonije je u tijeku, a opće zdravstveno stanje je zadovoljavajuće. Gradonačelnik Karlo Starčević se zahvaljuje medicinskom osoblju Opće bolnice Gospić na predanom radu u liječenju pacijenata. Također, zahvaljuje se svima na mnogobrojnim porukama i pozivima sa željama za brzo ozdravljenje koje su mu pristigle proteklih dana - priopćili su iz Grada Gospića.

Starčević je u bolnici bio i u utorak, ali otpušten je na kućnu njegu. U utorak navečer je putem Facebooka potvrdio da je covid pozitivan od subote.

- U subotu sam dobio potvrdu, a danas sam zbog nešto izraženijih simptoma bio u Općoj bolnici Gospić, gdje sam napravio određene pretrage i primio infuziju te sam pušten na kućnu njegu. Zahvaljujem svima u gospićkoj bolnici na svemu što čine u korona vremenima za sve pacijente. Vjerujem da će u narednih petnaest dana moje zdravstveno stanje biti kao i prije infekcije te se radujem povratku na posao i novim pobjedama. Svima koji se u ovom trenutku bore sa slabijim ili jačim simptomima infekcije, kao i svim drugim bolesnicima, želim brz oporavak - napisao je Starčević.

Stanje mu se očito tijekom noći pogoršalo te je u srijedu opet morao zatražiti liječničku pomoć te je hospitaliziran.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
02. svibanj 2024 17:27