PODRŠKA KANDIDATU

Zajednica branitelja HDZ-a: ‘Primorac će vratiti bistu našeg vrhovnog zapovjednika dr. Tuđmana na Pantovčak‘

Primorac neće opstruirati zamjenu zastarjele sovjetske vojne tehnologije, poručuju

Dragan Primorac

Zajednica branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ u potpunosti podržava predsjedničkog kandidata Dragana Primorca te će dati svoj nedvojbeni doprinos njegovoj pobjedi i dolasku na Pantovčak.

Uvjereni su da će, kako su napisali, "novi predsjednik Republike, za razliku od Milanovića, podupirati i poticati Vladu RH da nastavi s ispravljanjem SDP-ovih nepravdi spram hrvatskih branitelja i hrvatskih vojnika, s modernizacijom pobjedničke Hrvatske vojske i izgradnjom veteranskih centara".

Također za razliku od SDP-ovog kandidata Milanovića, kako pišu u priopćenju, "profesor Primorac neće opstruirati zamjenu zastarjele sovjetske vojne tehnologije onom zapadnom i suvremenom, kompatibilnom sa Sjevernoatlantskim savezom".

Uvjereni su da će Primorac "dodatni vjetar u leđa modernizaciji Oružanih snaga RH, osnaživanju položaja hrvatskog vojnika te produbljivanju strateških odnosa s našim NATO saveznicima".

Zajednica branitelja HDZ-a „Gojko Šušak“ ističe da "Hrvatskoj ne treba predsjednik koji uporno opravdava agresiju Putinovog autoritarnog režima na Ukrajinu, koji želi Lijepu Našu, za čiju smo se slobodu i demokraciju krvlju izborili, posvađati s cijelim zapadnim svijetom, prevesti je u ruski kamp i odvesti u međunarodnu izolaciju".

Hrvatskoj ne treba predsjednik koji će neprestano prijetiti zabranom preleta Rafalea, a istodobno moderna sredstva HV-a - koja je radi sigurnosti zemlje, hrvatskog naroda i svih građana nabavila Vlada predvođena premijerom Andrejem Plenkovićem - doživljavati isključivo kao privatni taksi, navode u priopćenju.

Kako se dalje navodi, "Hrvatskoj ne treba predsjednik koji će slati policijske specijalce na hrvatske branitelje, tražiti da se ploče s imenima naših poginulih suboraca bacaju u smeće, micati s Pantovčaka biste blaženog kardinala Alojzija Stepinca i dr. Franje Tuđmana, našeg vrhovnog zapovjednika u Domovinskom ratu, te koji taj isti pravedni, obrambeni i oslobodilački rat naziva „građanskim“".

Hrvatskoj ne treba predsjednik detuđmanizator koji iz kompleksa spram povijesne veličine dr.

Tuđmana i uvjetovanog partijskog refleksa protiv utemeljitelja suvremene Hrvatske vrijeđa i bojkotira 30. svibnja - Dan državnosti vlastite zemlje.

Hrvatskoj treba predsjednik koji će vratiti biste dr. Tuđmana i blaženog kardinala Stepinca na

Pantovčak; koji će dostojanstvo predstavljati, a ne sramotiti Hrvatsku u svijetu; koji će našu zemlju držati čvrsto usidrenu ondje gdje i pripada - u zapadnome civilizacijskom krugu; koji će istinski poštovati, a ne dnevnopolitikantski zloupotrebljavati žrtvu hrvatskih branitelja dok im je kao SDP-ov premijer otimao prava.

Hrvatska će takvog predsjednika dobiti nakon pobjede profesora Dragana Primoraca, dragovoljca Domovinskog rata. Predsjednika kojim ćemo se mi, hrvatski branitelji, moći ponositi, zaključuje se u priopćenju.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. rujan 2024 15:38