VELIK USPJEH

Zagrebački Muzej kanabisa osvojio tri prestižne nagrade u Las Vegasu: ‘Potukli smo tržišta na kojima je trava legalna‘

Na prestižnim Clio nagradama održanim u MgM-u u Las Vegasu osvojio je nagrade u tri kategorije

Tvrtko Kračun, Muzej kanabisa

 Vedran Peteh/Cropix

Zagrebački Muzej kanabisa pokorio je i svjetsku scenu! Na prestižnim Clio nagradama održanim u MgM-u u Las Vegasu, osvojio je nagrade u tri kategorije, a ovom se viješću pohvalio njegov idejni začetnik, osnivač i suvlasnik trgovine Hemps.hr, Tvrtko Kračun.

"Kažu mi da danas ne smijem biti skroman. Evo ga, neću. Cannabis Muzej koji sam izmislio, osmislio, adaptirao, projektirao, hodogram napravio, dizajnirao, sve tekstove napisao, noći probdjeo, case napisao osvojio je nagrade ne u jednoj ili dvije, već u TRI kategorije na prestižnim Clio nagradama održanim jučer u MgM-u u Las Vegasu, a u četvrtoj smo bili u finalu! Što to znači? Znači da smo se iz ove usrane prčije, gdje nas se u manje od dva mjeseca maltretira kroz deset nadzora državnog inspektorata, gdje nam se sustavno koči razvoj i onemogućava rad, gdje nam se konstantno podmeću noge i pišu kazne, upravo smo se lansirali na svjetsku scenu unatoč i usprkos, te osvojili ovako nešto gdje dolaze globalni projekti s milijunskim budžetima i s tržišta gdje je trava je***o legalna! Kolege iz marketinga shvatit će težinu ovoga. Zahvaljujem svima koji me trpite u mojim projektima, misaonim procesima, rokovima i mojim nebulozama. Ovo je jednako i vaša nagrada! Tea, looking at you. Zahvala i hejterima, vi me drajvate jednakom količinom energije. Trenutno najbolje ocjenjeni muzej u gradu Zagrebu po Googleu, a vjerojatno i šire, samo je jedan od projekata u opusu, a uskoro dolaze i puno veće stvari", napisao je Kračun na svom Facebook profilu.

Clio nagrade prepoznaju inovacije i kreativnu izvrsnost u oglašavanju, dizajnu i komunikaciji te se dodjeljuju kao godišnje nagrade za oglašavanje.

Podsjetimo, Muzej kanabisa otvoren je u zagrebačkoj Petrinjskoj ulici, prekoputa MUP-a, a sastoji se od dviej etaže. Na prvoj upoznaje posjetitelje s biljkom konoplje, njezinom morfologijom, vrstama i podvrstama, zatim slijedi wall of fame i wall of shame sa značajnim likovima iz povijesti. Na drugoj etaži, kroz tri zasebno uređene prostorije, posjetitelji se mogu educirati o medicinskoj upotrebi, primjerima iz drugih zemalja o korištenju konoplje te informacije provjerenih znanstvenih istraživanja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 17:47