Dolijao

Zagrebačka policija ulovila dilera s više od kilograma kokaina u vozilu

Pronađeno je ukupno 1.166,0 grama kokain pakiranog u jedan plastični paket te jedna litra amfetaminskog ulja pakirana te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen kupoprodajom droge

pronađena droga

 /Policija

Zagrebačka policija uhitila je 30-godišnjeg muškarca kod kojega su u subotu ujutro zaplijenili više od kilograma kokaina i litru emfetaminskog ulja, izvijestila je Policijska uprava zagrebačka.

Nad njim je provodeno kriminalističko istraživanje zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela neovlaštene proizvodnje i prometa drogama, nakon čega je uz kaznenu prijavu predan pritvorskom nadzorniku.

"Provedenim kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je da je osumnjičeni protivno odredbi članka 3. Zakona o suzbijanju zlouporabe droga, na za sada neutvrđen način, a radi daljnje preprodaje nabavio veće količine kokaina i amfetaminsko ulje koje je potom sakrio u osobnom automobilu vlasništvo trgovačkog društva, a kojim se koristi", priopćila je policija opisavši i kako je u subotu ujutro ulovila dilera.

"... u jutarnjim satima na području Novog Zagreba, policijski službenici su zaustavili osobni automobil karlovačkih registarskih oznaka, zbog sumnje u počinjenje kaznenog djela, obavljena je pretraga navedenog osobnog automobila. Pronađeno je ukupno 1.166,0 grama kokain pakiranog u jedan plastični paket te jedna litra amfetaminskog ulja pakirana te određeni novčani iznos za koji se sumnja da je pribavljen kupoprodajom droge", navela je PU zagrebačka.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 12:30