TOMISLAV PANENIĆ

ZAGONETNI STATUS MOSTOVOG ZASTUPNIKA POLA SATA UOČI RASPLETA DRAME 'Na Mostu se očekuje poledica. Tko će se poskliznuti?'

 Dragan Matić/CROPIX

Nakon subotnjeg raspleta drame, usred koje se HDZ povukao iz pregovora s Mostom i SDP-om o formiranju nove Vlade, Most se oglasio na Facebooku.

'Od HDZ-ove instalacije do SDP-ovih lutki na koncu. Nema kako nas nisu nazvali, i za šta nas nisu optužili. Politička priča Hrvatske se mijenja, i to nam je jedino bitno. Dan po dan. Sa svakim udarom sve smo jači. Vrijeme je za promjene', napisali su mostovci na svojem profilu.





Od HDZ-ove instalacije do SDP-ovih lutki na koncu. Nema kako nas nisu nazvali, i za šta nas nisu optužili. Politička pri...

Posted by MOST nezavisnih lista on Saturday, December 19, 2015




Zanimljivo je da je pola sata prije početka sastanka u središnjici Mosta, s kojega je samo desetak minuta nakon njegova početka HDZ-ova delegacija otišla, izabrani Mostov zastupnik Tomislav Panenić na svojem Facebook profilu napisao status koji započinje upozorenjem napisanim velikim slovima: 'Pazite da se ne okliznete.'

'Prema večerašnjoj političkoj prognozi na MOSTu se može očekivati poledica. Tko će se okliznuti?', napisao je pomalo zagonetno Panenić.





PAZITE DA SE NE OKLIZNETEPrema vecerasnjoj politickoj prognozi na MOSTu se moze ocekivati poledica. Tko ce se okliznuti?

Posted by Tomislav Panenić - načelnik Općine Tompojevci on Saturday, December 19, 2015




Inače, u izjavama nakon sinoćnjeg sastanka, Zoran Milanović i Božo Petrov najavili su nastavak razgovora već u nedjelju prijepodne, ali termin i mjesto nisu spominjali.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 13:26