NAKON REAKCIJE SLUŠATELJA

ZADARSKI RADIO SE ISPRIČAO SLUŠATELJIMA JER JE U EMISIJI ZA DJECU REČENO DA DJED MRAZ NE POSTOJI Uprava se ogradila od urednice

Djed Božićnjak
 Goran Mehkek / CROPIX

U aktualnoj predstavi splitskog HNK “Laponija” jedni od junaka ne žele svojem sinu kazati da Djed Mraz zapravo ne postoji jer mu ne žele uskratiti božićnu čaroliju, a upravo se to dogodilo u radijskoj emisiji Antene Zadar za one najmlađe.

Uprava radija zbog ove se, kažu, nenamjerne pogreške odlučila na društvenim mrežama ispričati svojim slušateljima, javlja Slobodna Dalmacija.

- Svima upućujemo ispriku, ponajviše najmlađima, zbog sadržaja emitiranog u emisiji za djecu i mlade ‘Tintilinić’ u kojoj se govorilo o tome kako Djed Mraz, odnosno Djed Božićnjak ne postoji. Naime, kako je za potrebe emisije dio njezina sadržaja snimljen u jednoj zadarskoj osnovnoj školi među višim uzrastima, urednice emisije smatrale su spomenuti sadržaj relevantnim, pritom ne vodeći se možebitnim reakcijama slušatelja na tu temu.

Napominjemo kako emitirani sadržaji koje uređuju niži urednici nužno ne moraju biti odobreni od glavnog urednika ili Uprave, te svakako ne odražavaju nužno stav njih, zaposlenika, Uprave ili same tvrtke, stoji u objašnjenju Antene Zadar, javlja Slobodna Dalmacija.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 22:39