PAPRENE CIJENE

Za kavu, sok i sendvič platili 517 kuna! Ne, nije Dubrovnik nego Opatija: ‘A nisu imali ni cjenik na stolu‘

Čitatelj Riportala koji poslao račun dodaje kako na stolovima nema cjenika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cijene
 CROPIX; Čitatelj Riportala

Sok od jabuke, ove je godine postigao cijenu vrhunskog vina. Tako primjerice litra soka od jabuke, u "Kavani Wagner" koja se nalazi u sklopu "Milenij hotela" u Opatiji košta 190 kuna. Litra mineralne vode je 140 kuna, a Coca cola 154 kune. To je ako ste žedni, a ako ste kojom nesrećom ogladnjeli i jede vam se baš sendvič od purećih prsa, to ćete platiti 120 kuna.

Visoke cijene na Jadranu već su godinama ljetna zanimacija šokiranih turista, domaćih i stranih, ali ovaj račun moguće je nadmašio sve dosadašnje hit cijene Jadrana.

Naime, revoltirani čitatelj Riportala poslao je redakciji tog medija račun koji iznosi nevjerojatnih 517,00 kuna, za tri osobe, bez ikakvog luksuza: dva sendviča, kave, cola i sok.

Čitatelj koji poslao račun dodaje kako na stolovima nema cjenika i kaže kako bi se sigurno ustao i napustio lokal da je znao kolike su cijene.

image
Čitatelj Riportala

"Kavana je malo izdvojena od hotela i po ničemu se ne izdvaja od drugih kavana u Opatiji. Zato ne vidim neki poseban razlog ili posebnu ponudu na temelju koje bi ovako 'derali' ljude. Na stolovima nema cjenika, što možete vidjeti i na fotografijama koje vam šaljem", prepričava jučerašnju situaciju čitatelj Riportala.

"Ne znam je li to prekršaj, ali svakako bi se ustali i otišli iz tog lokala da smo negdje vidjeli cijene. Ista reakcija je bila i od ljudi koji su sjedili stol do nas. Da je bar neka kvaliteta. Još bismo razumjeli da smo tražili i dobili nekakav specijalitet, pa to i košta – ali dva prosječna sendviča od purećih prsa za 240 kn?? Za ne vjerovati! Za te novce mogli smo u Opatiji na pristojan ručak!", ističe čitatelj Riportala (podaci poznati redakciji).

Možda je upravo ova priča podsjetnik svima da pitaju cijene prije nego što plate sendvič 120 kuna!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. srpanj 2022 06:02