NEPRIMJERENI STAVOVI

Vrijeđala australske turiste: Dubrovački gradonačelnik smijenio bivšu ministricu Pave Župan Rusković

DUBROVNIK - Gradonačelnik Grada Dubrovnika Andro Vlahušić primio je danas Pavu Župan Rusković te je izvijestio da je Turističkoj zajednici Grada Dubrovnika predložio da se njen angažman u Destinacijskom managementu, koji ugovorom traje do 31. prosinca 2011. godine više ne produžava, javlja Dubrovački vjesnik.

Očito je da se gradonačelniku nije svidjelo što je Župan Rusković mlade Australce i Novozelanđane nazvala pijančinama i nesmotreno izjavila da 'nisu trebali ni dolaziti' , pa je istaknuo da je 'Dubrovnik otvoren i slobodan grad u kojem su svi dobrodošli, a zajednički cilj svih uključenih u dubrovački turizam treba biti postizanje kvalitete ponude i jamstva sigurnosti i ugodnog boravka posjetiteljima bez obzira na njihovo porijeklo ili dob.'

Osobni stavovi Pave Župan Rusković koje je iznijela predstavljajući rad Destinacijskog managementa, a koji su uključivali proglašavanje određenih skupina turista nepoželjnima su ocijenjeni neprimjerenima, a daljnja suradnja neproduktivnom pa se nakon konzumiranja postojećeg ugovora do kraja neće se produžiti, piše Dubrovački vjesnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 22:34