FESTIVAL NA JARUNU

Vrhunska glazba, čarobna scenografija i nekoliko tisuća gostiju na We Love Sound Open Airu

Nakon pauze izazvane pandemijom covida-19 publika je pokazala koliko je željna kvalitetnih glazbenih sadržaja
 Marko Obradović, Julien Duval, Todor Milivojević

Nekoliko tisuća gostiju plesalo je u ritmu najboljeg i najvećeg dosad, četvrtog izdanja We Love Sound Festivala. Svjetske DJ zvijezde Loco Dice, Pan Pot, Len Faki, Reinier Zonneveld i drugi publiku iz cijele Europe zagrijali su i oduševili na dosad najboljem izdanju ovog već tradicionalnog festivala.

Festival je prvi put održan na dvije pozornice. Između drveća Jaruna postavljen je veliki beduinski šator ispod kojega vlada izvrsna energija. Na prvom podiju večer je započela uz Adooa. Dejan Milićević predstavio je izvrsni regionalni sound po kojemu je poznat diljem svijeta. DJ dvojac Pan Pot pokazao je koliko su željni nastupa i druženja s publikom. Zagrebačka publika s veseljem je prihvatila Len Fakija, dok je festival na ovom dijelu, izvrsnim setom pred oduševljenom publikom svojim live nastupom zatvorio Reinier Zonneveld, a koji je u Zagrebu nastupio prvi put. Sudeći po ovacijama publike, Zonneveld je nova velika DJ zvijezda na techno sceni, a koji će se zasigurno vrlo brzo pozicionirati među ponajbolje DJ-eve techno glazbe.

image
Marko Obradović, Julien Duval, Todor Milivojević
image
Marko Obradović, Julien Duval, Todor Milivojević

Obje pozornice i podij bili su puni s nekoliko tisuća gostiju iz Hrvatske, ali i posjetitelja koji su stigli iz cijele Europe te zemalja regije. Hrvatski DJ-evi Kali, Pips i legenda zagrebačke elektroničke scene Felver dali su izvrstan uvod pred nastup njemačkog DJ-a tuniskog podrijetla, Loco Dicea, koji nije krio oduševljenje povratkom u Zagreb, na njemu jedan od najdražih festivala. Program je zatvorio Len Faki s posebnim house DJ setom.

Nakon pauze izazvane pandemijom publika je pokazala koliko je željna kvalitetnih glazbenih sadržaja. Četvrti We Love Sound održao se uz strogo poštivanje epidemioloških preporuka pa su tako na festival mogli ući samo oni posjetitelji koji su imali EU covid certifikat, negativan test, a testiranje je bilo omogućeno i na samom ulazu.

Festival se održao uz podršku Turističke zajednice Grada Zagreba. We Love Sound Festival najavljuje nova zimska izdanja u zagrebačkoj Hali kad su na rasporedu mjesečna glazbena gostovanja svjetskih DJ zvijezda.

image
Marko Obradović, Julien Duval, Todor Milivojević
image
Marko Obradović, Julien Duval, Todor Milivojević
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 11:28