DIVLJANJE U OSIJEKU

Vozio slalom i zabio se u hidrant bježeći od policije, pronašli mu kokain i tablete za potenciju

Policija je od neposlušnog 34-godišnjaka oduzela 137 grama kokaina, digitalnu vagu i 511 tableta za potenciju

ilustrativna fotografija

 Vlado Kos/CROPIX

Slalom vožnja po osječkim ulicama, nepoštivanje prometnih propisa i policijskih smjernica, neuspjeli pokušaj bijega i na kraju zapljena kokaina i tableta za potenciju koštali su uhićenja 34-godišnjeg muškarca.

Naime, sve je počelo kad su osječki policajci uočili vozača u slalom vožnji pa su ga zaustavili. Potom su mu naredili da vozilom ode do obližnje benzinske postaje i ondje se zaustavi. No vozač je to ignorirao te je, umjesto da posluša policijsku zapovijed, ušao u raskrižje na crveno svjetlo na semaforu.

S obzirom na to da se kretao neprilagođenom brzinom, u jednom je trenutku izgubio nadzor nad upravljačem. Sletio je s kolnika i udario u vodovodni hidrant pa je auto stao, ali ne i vozač. On je izašao iz vozila i pokušao pješice pobjeći, ali uzalud. Policajci su ga ipak uspjeli sustići te uhititi.

I na kraju su tijekom istraživanja, a temeljem sudskog naloga, otkrili u pretresu njegova vozila i doma nedopuštene supstance. Točnije, od neposlušnog 34-godišnjaka policija je oduzela 137 grama kokaina, digitalnu vagu i 511 tableta za potenciju.

U konačnici je kazneno prijavljen nadležnom državnom odvjetništvu za neovlaštenu proizvodnju i promet drogama kao i za nedozvoljenu trgovinu te je predan pritvorskom nadzorniku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 17:42