HAK UPOZORAVA

Vozači, oprez! Prometne nesreće usporavaju promet na A4 i A3, vozi se 60 kilometara na sat

Na autocesti A4 uz ograničenje brzine vozi se između čvora Čakovec i Ludbreg u smjeru Zagreba, a na A3 u smjeru Bregane između čvorova Buzin i Lučko

Ilustracija

 Ronald Gorsic/Cropix

Prometne nesreće usporavaju promet na autocestama A4 u smjeru Zagreba te na A3 u smjeru Bregane, gdje se vozi po dvije prometne trake uz ograničenje brzine od 60 kilometara na sat .

Na autocesti A4 zbog prometne nesreće, uz ograničenje brzine vozi se između čvora Čakovec i Ludbreg u smjeru Zagreba, a na A3 u smjeru Bregane između čvorova Buzin i Lučko.

Kolnici su mjestimice mokri ili samo vlažni i skliski, mogući su odroni, ponegdje ima i magle.

HAK poziva vozače da brzinu i način vožnje prilagode uvjetima na cestama i pripaze na sigurnosnu udaljenost između vozila.

Povremena su usporavanja zbog veće gustoće prometa na gradskim prometnicama i obilaznicama te u zonama radova i privremene regulacije prometa pa su potrebni dodatan oprez i strpljenje.

Zbog radova na autocesti A1 Zagreb-Ploče-Karamatići na čvoru Posedarje zatvoren je izlazni krak iz smjera Dubrovnika (obilazak je preko čvora Zadar centar).

Danas do 16 sati zatvara državna cesta DC7 na željezničko-cestovnom prijelazu "Švajcarnica", na križanju DC7 i pruge B.Manastir-Osijek, pored naselja Švajcarnica. Obilazak je županijskim cestama Švajcarnica - Novi Čeminac i obrnuto.

U pomorskom prometu nema poteškoća.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 23:27