JOŠ JEDAN BIZNIS

Vlč. Sudac u financijskim problemima: Na svom portalu otvorio hot-line pa za 4,97 kuna dijeli Božje savjete

Karlovac, 140411.U Gradskom kazalistu Zorin dom dr. Zdravko Tomac predstavio je svoju knjigu "Hvalospjev ljubavi", a gost na predstavljanju bio je karizmaticni svecenik Zlatko Sudac.Na slici: Zlatko Sudac.Foto: Mario Pusic / CROPIX
 Mario Pušić / CROPIX

Velečasni Zlatko Sudac, popularni karizmatik i kontroverzni svećenik čije duhovne obnove zabranjuje vrh Katoličke crkve u Hrvatskoj, nedavno je na svom portalu www.velecasnisudac.com otvorio hot line preko kojega posjetiteljima naplaćuje svoje duhovne poruke po svakom pozivu.

Pozivom na broj 060 888 990 za 3,69 kuna iz fiksne mreže ili 4,97 kuna po pozivu iz mobilne mreže možete poslušati novu duhovnu poruku velečasnog Sudca koja je snimljena na govornom automatu.

Nazvali smo broj i poslušali poruku velečasnog Sudca:

“Čovjek nema krivnju. Postoje uzroci, ali ne i krivnja. Možda je jedina krivnja, ako postoji, ne željeti mijenjati se. Ne željeti živjeti. Osjećaj krivnje zavisi od toga kako se živi prošlost. Ono što je učinjeno i što se nije trebalo napraviti vrzma se po glavi sve dotle da paralizira sadašnji život ili, pak, ga uvelike ometa. Čineći tako, ni ne opaža se da se troši vlastita egzistencija, a životna je energija prikovana na prošlost, katkada sve dotle da nije dovoljna za življenje sadašnjosti. Na prošlost se vraća samo zato da se više u budućnosti ne ponove učinjene pogreške. Teško nama ako ne bismo razmišljali o prošlosti. Jedna je stvar podsjećati se na prošlost, a druga stvar ostati prikovan uz prošlost s osjećajem krivnje. Na duže je staze osjećaj krivnje samouništavajući i definitivno je protiv života”.

Poruke se mijenjaju svake subote. U Sudčevoj udruzi Joshua napominju da se na taj način skuplja novac za održavanje portala, jer činjenica je, kako smo ranije pisali, da financijski Zlatko Sudac ne stoji baš najbolje.

TEKST U CIJELOSTI PROČITAJTE U TISKANOM IZDANJU JUTARNJEG LISTA

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
13. svibanj 2024 12:35