SVJETSKA PUTNICA

Vitalna Brođanka Marija Kirin (85) odlazi na kraljevsko vjenčanje, kao dar nosi šljivovicu

'Jedino se plašim da mi carinici ne raskomadaju moje „šokce" tražeći drogu, ali su mi u policiji kazali da se ne brinem jer imam pismo kraljevske obitelji koje dokazuje kako idem na vjenčanje', rekla je Marija
Slavonski Brod, 270411.Marija Kirin 85 najveci hrvatski fan kraljevske obitelji putuje u London na vjencanje Wilijama i Kate.Na slici Marija Kirin na zeljeznickom kolodvoru u Slavonskom Brodu s poklonom za mladence.Foto: Danijel Soldo / CROPIX
 Danijel Soldo / CROPIX

SLAVONSKI BROD - Brzim vlakom za Zagreb u srijedu je iz Slavonskog Broda na put za London krenula Marija Kirin (85) kako bi stigla na kraljevsko vjenčanje princa Williama i njegove zaručnice Kate Middleton .

Svjetska putnica, vitalna Brođanka Marija, kraljevskom paru na poklon nosi hermetički zatvorenu prozirnu kutiju u kojoj se nalaze lutke "seka i braco"- odjeveni u šokačko ruho, rad Marte Knežević iz obližnjih Vranovaca.

- Jedino se plašim da mi carinici ne raskomadaju moje „šokce“ tražeći drogu, ali su mi u policiji kazali da se ne brinem jer imam pismo kraljevske obitelji koje dokazuje kako idem na vjenčanje - kroz smijeh kazuje Marija koja će budućim supružnicima poželjeti da imaju barem 12-ero djece i to šest djevojčica i šest dječaka. Kako se nitko ne bi ljuto.

U prtljazi, pored novosašivenog crvenog kostima, je i litra slavonske šljivovice kojoj će Marija počastiti hotelsko osoblje „za sreću i dugovječnost kraljevskog para“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
01. srpanj 2024 16:21