KLIŠKI SVATOVI

VIDEO: VATRENI PIR KOD SPLITA Pred šoping centrom u Dugopolju ljudi iz svadbene povorke uz pratnju trubača ispaljivali rafale iz kalašnjikova

 YouTube

Rafalna paljba iz automatskog oružja odjekivala je u noćnim satima u Dugopolju kod Splita, zabilježeno je na YouTubeu. Unatoč pucnjavi iz različitog oružja i detonacijama 'topovskih udara', nitko od prisutnih na parkiralištu trgovačkog centra, kako se vidi na videu, nije se uznemiravao jer se radilo o svadbenoj povorci.

Zvučnom pozadinom odjekuju trube romskog orkestra, ali ne uspijevaju prigušiti rafalnu paljbu i pucnjavu iz pištolja. Na snimci se vidi nekoliko osoba kako puca iz nekoliko oružja. Jedan je kalašnjikov bio naročito popularan jer se nekoliko "veselih svatova" okušalo iz njega ispaliti po rafal u različitim smjerovima. Ispod videa je čak poruka autora, koji ističe: "Kako se triba veselit". Prema nazivu videa može se zaključiti da su svatovi iz Klisa.

Posjedovanje automatskog oružja u Hrvatskoj je zabranjeno, a kako piše tportal , policija istražuje sudionike ovog vatrenog pira.

Pogledajte video

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 22:35