RAZUZDANA ZABAVA

VIDEO: LABURIST ŽELJKO KLISOVIĆGRABI STRAŽNJICU Slavio rođendanuz striptizete i ostale uglednike

Atmosfera na rođendanskoj zabavi Željka Klisovića koja se u takozvanoj 'party dvorani' ili Villi Klisović slavila 13. rujna bila je razuzdana. Snimke i fotografije povjerenika Hrvatskih laburista kako u društvu go-go plesačica uživa na rođendanskoj zabavi postavljene su na njegovu Facebook stranicu.

Stranački dužnosnik u ostavci i ugledni neurokirurg iz KB Dubrava je štoviše, stavio nekoliko video zapisa i više fotografija na kojima se prikazuje više nego opuštena atmosfera.

Dvije egzotične plesačice izvode izazovan ples, gosti uživaju, u jednom trenutku plesačica sjeda Klisoviću u krilo i počinje ples u krilu, no nakon što je on grubo primi za stražnjicu, plesačica se brzo udaljava.

Osuđen zbog bludnih radnji

Iako aktivan i u stranci, i ugledan u struci, Klisović je već osuđivan zbog bludnih radnji, piše tportal. Osuđen je na uvjetnu kaznu za bludničenje nad pacijenticom, ali na radnom mjestu, kao ni u Liječničkoj komori, nije snosio posljedice. Nadalje, jedna pacijentica ga je optužila da ju je pokušao uhvatiti za grudi, te je iz ordinacije pobjegla, up suzama i gola. No, kako nije bilo svjedoka, optužba je odbačena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
28. lipanj 2024 15:46