‘AJKULE‘ NA DJELU

Veterani Udruge Specijalne policije izvadili čak 15 tona otpada iz mora u Kraljevici

Čistilo se podmorje od plaže Carovo do objekta Športsko ribolovnog kluba Škarpina u Kraljevici, a ukupno je svoj obol dao 41 ronioc
 USPDR Ajkula

Čak 15 tona otpada izvađeno je protekle subote u eko akciji "More spaja - Eko mreža" u Kraljevici!

Za taj hvale vrijedan potez čišćenja i uređenja podmorja, zaslužni su veterani Udruge Specijalne policije iz Domovinskog rata ‘Ajkula‘.

Čistilo se podmorje od plaže Carovo do objekta Športsko ribolovnog kluba Škarpina u Kraljevici, a ukupno je svoj obol dao 41 ronioc iz Kluba podvodnih aktivnost Adria Kraljevica, udruge Jedro i krilo koja okuplja specijalce iz Lučkog, Klub podvodnih aktivnosti INA Kostrena i slovenskog Potapljaškog društva Logatec.

Potporu organizaciji akcije dali su Grad Kraljevica, UDVDR Kraljevica, KPA Adria Kraljevica, DVD Kraljevica i hotel Kraljevica.

Inače, Udruga specijalne policije iz Domovinskog rata Ajkula redovito se uključuje i organizira akcije čišćenja podmorja i morske obale, a spomenuta akcija u Kraljevici je jedna od šest ovogodišnjih ronilačkih eko akcija u Primorsko-goranskoj županiji. Iduća je predviđena za početak rujna u Jadranovu.

image
USPDR Ajkula
image
USPDR Ajkula
image
USPDR Ajkula
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:44