SVAĐA NA PRISAVLJU

VELIKI SUKOB NA HRT-u Javila se Hloverka, Jozo Barišić: 'Emisija E. Gojan bila je ispod svake razine'

Prozvana Elizabeta Gojan, koja je izložena prijetnjama, verbalnim napadima i uvredama, pravdu će potražiti sudskim putem
 CROPIX

Nisam bitna ja, bitno je što narod hoće - kaže Hloverka Novak-Srzić, jedna od potpisnica peticije kojom se traži sazivanje rasprave o odgovornosti i razini profesionalnosti urednice Elizabete Gojan, koja je uređivala i vodila emisiju u povodu inauguracije Kolinde Grabar Kitarović, pred Programskim vijećem HRT-a, koje bi se trebalo održati sljedeći tjedan.

- Zatražio sam hitnu sjednicu Programskog vijeća jer smatram da je ta emisija napravljena ispod svake profesionalne i ljudske razine - kaže Jozo Barišić, član Programskog vijeća HTV-a.

- Dosad je na HRT zbog emisije u povodu inauguracije predsjednice Republike Hrvatske stiglo oko 550 pritužbi gledatelja - dodaje Hloverka Novak-Srzić, s kojom se slaže još 68 ljudi, koji su potpisali peticiju.

Prozvana Elizabeta Gojan, koja je izložena prijetnjama, verbalnim napadima i uvredama, pravdu će potražiti sudskim putem.

Svu dokumentaciju već je predala svom odvjetniku Krešimiru Škarici. HRT skandal ne želi komentirati jer se radi o internoj proceduri. Obećavaju da će analizirati sve prigovore.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 06:56