POZADINA SUKOBA

Velika tučnjava splitskih redara dogodila se zbog - nesretne homoseksualne ljubavi!?

Do sukoba u hotelskoj sobi je došlo zbog narušenih homoseksualnih odnosa

SPLIT - Spekulacije o ratu splitskih reketara kriminalističkom istragom epilog su dobile u - krevetu posvađanih ljubavnika!

Droga i alkohol

Naime, uz kaznene prijave koje se povezuju uz premlaćivanje redara Željka Rajića, koji je u subotu pronađen pretučen i slomljena nosa u hotelu Le Meridien Lav, istražnom sucu u Splitu bit će privedeni Vedran Vujević (24) i Branimir Knežević (31), i to nakon što je policija utvrdila da je do sukoba u hotelskoj sobi došlo zbog narušenih homoseksualnih odnosa. Uz njih dvojicu, za nanošenje tjelesnih ozljeda Rajiću osumnjičen je i bivši specijalac Leo Paurević koji se nakon bijega predao policiji.

Rajić i 23-godišnji Ante Jukić, koji su već dvije godine ljubavnici, provodili su noć s petka na subotu zajedno s Branimirom Kneževićem. Jukić je policiji povjerio da je s Rajićem imao seksualne odnose, a često su se zajedno i “brčkali” u bazenu hotela Lav. U noći kad se incident dogodio, navodno su konzumirali alkohol i drogu, unajmili hotelsku sobu i upustili se u seksualne odnose.

Prepao se ljubavnika

Knežević, koji je bio s njima u društvu, istrčao je iz sobe i počeo vikati da ga ljubavnici žele tući i ubiti i pozvao svoje prijatelje. Kneževiću, Vujeviću i Paureviću uslijedile su prijave zbog nanošenja teških tjelesnih ozljeda Rajiću. Vedran Vujević i Leo Paurević prijavljeni su i zbog pokušaja reketarenja u restoranu Bota, ali i premlaćivanja Pere Šare, sina vlasnika lanca dalmatinskih restorana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 12:18