STATUS NA FACEBOOKU

VELIKA BURA ZBOG 600 ČOKOLADA ZA SEVERINU I KOJIĆA Čelnik udruge napao Zvečevo, evo što su mu iz tvornice odgovorili

 Instagram/Sergej Trifunović

Nakon što se medijima proširio Facebook status predsjednika Udruge roditelja djece s posebnim potrebama 'Baranjski leptirići' iz Belog Manastira Držislava Šuška, koji je prozvao tvornicu Zvečevo jer su Severini i njezinom novopečenom suprugu Igoru Kojiću poklonili za vjenčanje 600 čokolada s posebno dizajniranim omotima, reagirali su i iz same tvornice slatkiša.

'S lijedom medijskih objava potaknutih nezadovoljstvom predsjednika Udruge Baranjski leptirići gosp. Držislava Šuška, iako nevoljko, primorani smo prema medijima i cjelokupnoj javnosti izaći i s drugom stranom priče. Naime, Zvečevo d.d. u protekloj je godini odradilo niz donacija prema različitim Udrugama koje skrbe o djeci, osobama s posebnim potrebama i potrebitima pojedinačno, također smo svoje donacije uputili nizu Osnovnih škola i vrtića, pomagali smo Caritasu, slijepim i slabovidnim osobama, te sportskim društvima.

Naša je poslovna politika da se donacijama ne hvalimo jer smatramo da je to naš doprinos koji dajemo zajednici u kojoj živimo i stvaramo. Na našu adresu svakodnevno pristiže desetine zahtjeva za financijskom pomoći, donacijama u robi ili nekim drugim oblikom pomoći.

Foto: Instagram

Upravo kako bismo u svemu tome napravili sistematizaciju i uveli reda, te izbjegli situacije poput ove, na godišnjoj razini pripremljen je plan Društveno odgovornog poslovanja i prema njemu su odrađene sve donacije. Naravno da je bilo i izvanrednih situacija, poput poplava u Slavoniji u koje smo se također ad hoc uključili.

Za očekivati je da će netko biti izostavljen iz donacija u određenom periodu, pa upravo zbog toga svake godine radimo novi plan i pokušavamo zadovoljiti što više upita.

Takva je situacija i s Udrugom Baranjski leptirići, nama ni na koji način nije bila intencija preskočiti ih u donacijama, te smo stoga posebno zatečeni ovako grubom i neprofesionalnom reakcijom.

S druge strane pak jasno nam da će mediji prije popratiti show biznis, skandal i negativizam, nego pozitivne primjere', naveli su u priopćenju iz Zvečeva.

Podsjetimo, predsjednik udruge 'Baranjski leptirići' u objavi na Facebooku napisao je kako već godinama pišu Zvečevu da poklone djeci u Udruzi čokolade za Božićne blagdane, no kako za to oni nemaju razumijevanja.

- Severina je dobra reklama, a naša djeca su nebitna - zaključio je Šušak, nakon čega se na Facebooku digla cijela hajka protiv tvornice, a otvorena je i grupa pod nazivom 'Ne kupujem Zvečevo čokolade - Zbog Severine' u kojoj se poziva na bojkot proizvoda Zvečeva.









Nakon što se u medijima podigla bura oko čokolade, iz Zvečeva su objavili svoju stranu priče, međutim nisu komentirali kako su odlučili slavnom paru pokloniti 600 legendarnih čokolada 'Seka i Braco' koje su preimenovali u 'Severinu i Igora'.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 21:19