MULJANJE S CIJENAMA

Uzeo stvari u trgovini na Mljetu, došao na blagajnu pa ostao zapanjen: ‘Blagajnice samo sliježu ramenima...‘

Ne krivim cure koje rade, ali kad sam ih pitao jesu li svjesne da je to zavaravanje, rekle su da jesu, kaže kupac

Cijene na Mljetu

 Snimio čitatelj/Dubrovački vjesnik

U Saplunari na Mljetu, u trgovini lanca Studenac, za većinu proizvoda stoji jedna cijena na polici, dok na blagajni ta ista bude znatno veća, požalio se gost iz Hrvatske koji je s obitelji boravio na otoku.

Ovo im nije prvi put da su na odmoru na Mljetu, ali jest prvi put da su se susreli s ovako nečim.

image

Cijene na Mljetu

Snimio čitatelj/Dubrovački vjesnik

- Radnici na ukazanu razliku sliježu ramenima i govore da sve znaju, ali da oni tu ništa ne mogu - rekao je za Dubrovački vjesnik. Slučaj potkrijepljen fotografijama prijavio je državnoj inspekciji, od koje očekuje odgovor.

- Žao mi je, sve razumijem, otok je to i cijene su veće, ali baš ne volim kad me netko pravi budalom. U toj trgovini, mogu slobodno reći, po mojoj slobodnoj procjeni, 80 posto cijena iskazano je niže na policama nego što su na blagajni. Jutros novi primjer, boca vode i cijena na polici 1.09, a na blagajni 1.25 eura. Ne volim kad me prave budalom.

image

Cijene na Mljetu

Snimio čitatelj/Dubrovački vjesnik

Žena mi je jučer kupila kremu za sunčanje, 18.29 na blagajni, na polici 17.49, dok je cijena sladoleda iskazana na polici bila 3.52, a na blagajni 4.09! Ne krivim cure koje rade, ali kad sam ih pitao jesu li svjesne da je to zavaravanje, rekle su da jesu. Rekao sam im i da mi po zakonu moraju naplatiti cijenu s police, a one su rekle da to ne mogu, nego moraju naplatiti cijenu u računalu - prepričava kupac za Dubrovački vjesnik.

- Pisao sam i upravi trgovačkog lanca, ali mi još ništa nisu odgovorili - napomenuo je na kraju.

image

Cijene na Mljetu

Snimio čitatelj/Dubrovački vjesnik
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. kolovoz 2024 13:40