UHVATI ME AKO MOŽEŠ

Uspaničena srna utrčala na sud u centru Zagreba, u tijeku je potjera: Pogledajte video

Pozvana je pomoć iz skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu, te je upravo u tijeku potraga za srnom koja će onda biti puštena u divljinu

Uplašena srna trči dvorištem pravosudnog kompleksa u Zagrebu

 Jl/

Prije točno mjesec dana ljudi koji su se zatekli na Općinskom kaznenome sudu svjedočili su bijegu međunarodnog trgovca drogom, danas pak tamo traje potjera za srnom.

Naime, srna (Capreolus capreolus) je u jutarnjim satima od negdje utrčala u pravosudni kompleks na križanju Ilice i Selske ulice, a u kojemu su smješteni zagrebački Općinski i Županijski sud, Općinsko državno odvjetništvo te Ured europskoga javnoga tužitelja (EPPO), te preplašena počela panično bježati po dvorištu suda, u jednom trenutku dotrčavši i do centralne zgrade, a zatim pobjegavši nazad u smjeru parkirališta.

Kako se neslužbeno doznaje, pozvana je pomoć iz skloništa za nezbrinute životinje u Dumovcu te je upravo u tijeku potraga za srnom koja će onda biti puštena u divljinu.

Najveći misterij je kako se divlja životinja našla u kompleksu u središtu grada, no kako su nam objasnili, uz kompleks pravosudnih zgrada vezan je i prilično veliki kompleks napuštene bivše vojarne, te je moguće da su se u njemu pojavile divlje životinje.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 05:07