ODIGRALA EUROJACKPOT

Umirovljenica iz Zagreba osvojila 645.095,60 eura pa otkrila svoju formulu za uspjeh: ‘Evo o kojim brojevima je riječ‘

Listić nisam zaboravljala uplatiti ni kad sam tijekom radnog vijeka bila na godišnjem odmoru, rekla je sretna dobitnica
 Hrvatska Lutrija

Nakon što je 17. ožujka u igri Eurojackpot osvojila dobitak 5+1 od 645.095,60 eura, simpatična umirovljenica iz Zagreba u ponedjeljak je stigla na glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije.

- S vama sam od samog početka, gotovo 50 godina i nikad ne propuštam priliku za igrom i dobitkom - rekla im je sretna dobitnica, koja je svoj listić uplatila na prodajnom mjestu ovlaštenog partnera Tisak u Zagrebu, Jablanska cesta 80.

- Najčešće odigram u Kauflandu, no ako nisam u blizini, onda to učinim na drugom prodajnom mjestu kod kojeg se nađem. Bitno je odigrati kako bih se imala čemu nadati - kaže kroz smijeh umirovljenica koja uglavnom igra Loto 7, Loto 6 i Eurojackpot.

Dosad je osvajala manje dobitke, a njezina formula za uspjeh u igrama je - ne mijenjati brojeve.

- Igram iste brojeve, moje brojeve, a radi se o datumima rođenja mojih najbližih. Uvijek sam vjerovala da će se jedan veliki dobitak dogoditi i meni, a sigurna sam da sreća prati uporne i one koji vjeruju da je sve moguće - rekla je dobitnica i dodala: "Listić nisam zaboravljala uplatiti ni kad sam tijekom radnog vijeka bila na godišnjem odmoru".

Ovaj vrijedan dobitak iskoristit će kako bi financijski pomogla obitelji, ali i potrebitim ljudima, kojih je, kako kaže, sve više.

- Treba pomagati, posebice onima kojima je najpotrebnije. Zato ću nastaviti s igrom i vjerovati u još jedan dobitak kako bih opet mogla pomoći - izjavila je pa uputila poruku svim igračima: "Igrajte sve igre, ne odustajte i čekajte, jer dobitak će prije ili poslije doći. Bitno je imati kontinuitet u igranju i vjeru u dobitak".

Podsjetimo kako je izvlačenje igre Sve ili Ništa u ponedjeljak donijelo glavni dobitak od 80.000 eura, a sreću je i ovoga puta osiguralo prodajno mjesto ovlaštenog partnera Tisak u Zagrebu, Erlichova 5.

U utorak navečer slijedi novo izvlačenje Eurojackpota u kojem se igra za Jackpot od 73.000.000 eura (550.018.500 kuna), a u srijedu se igra za glavni dobitak Lota 7 od 1.400.000 eura (10.548.300 kuna).

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
09. travanj 2024 18:44