VJERSKA MANIFESTACIJA

'UGLEDAJMO SE NA ISUSA!' Jehovini svjedoci održavaju veliki međunarodni kongres u Areni Zagreb

Jehovini svjedoci uskoro će održati svoj godišnji kongres u Areni Zagreb. Tema ovogodišnjeg programa glasi 'Ugledajmo se na Isusa!'. Ove godine kongres je iznimno značajan, jer je riječ o posebnom kongresu s međunarodnim pečatom.

Osim Jehovinih svjedoka iz cijele Hrvatske na kongres će doputovati delegati i posjetitelji iz Italije, Austrije, Mađarske, BiH, Srbije, Crne Gore, Slovenije, kao i iz Češke Republike, Slovačke, Portorika i Sjedinjenih Američkih Država. Joško Liović, glasnogovornik Jehovinih svjedoka, kaže: 'Mnogi smatraju da je Isus, utemeljitelj kršćanstva, jedan od najutjecajnijih i najznačajnijih ljudi koji su ikada živjeli.'

Na kongresu 'Ugledajmo se na Isusa!' razmatrat će se biblijski izvještaji o Isusovom životu i govorit će se o tome kako svi, bez obzira na svoje porijeklo, način života ili religiju, mogu izvući korist iz njegovog primjera i njegovih učenja.

Sve skupštine Jehovinih svjedoka, kako oni nazivaju svoje zajednice vjernika u nekom gradu ili manjem mjestu, sudjelovat će u dijeljenju pozivnica za kongres. Ulaz na kongres je besplatan. Kongresi Jehovinih svjedoka financiraju se isključivo dobrovoljnim prilozima.

Ovaj trodnevni skup u Zagrebu započet će u petak 7.8.2015. u 9.20. Procjenjuje se da će programu ovog posebnog kongresa u Areni Zagreb prisustvovati oko 15.000 osoba. Cjelokupni program prevodit će se i na znakovni jezik.

Jehovini svjedoci pozivaju sve zainteresirane da i oni dođu na taj skup.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. lipanj 2024 23:07