NORMALIZACIJA

U OSIJEKU SE OD SUTRA PONOVNO NAPLAĆUJE PARKING Istekao je rok od 30 dana koje je propisao stožer civilne zaštite

 Vlado Kos / CROPIX

U Osijeku završava vrijeme besplatnog parkiranja. Od srijede 22. Travnja, naime, tvrtka Elektromodul koja ima koncesiju za naplatu parkinga u Osijeku počinje ponovno kontrolirati naplatu parkinga.

Odluka je to same tvrtke donesena nakon isteka roka od 30 dana, koji je bio propisan Odlukom Stožera civilne zaštite Grada Osijeka. Iz Elektromodula ističu kako se ''stvorili uvjeti za ponovno obavljanje koncesijske djelatnosti.'' Grad Osijek, inače, predložio je koncesionaru da se vrijeme besplatnog parkiranja produlji do 4. Svibnja, ali taj prijedlog nije uvažen.

„Svim našim korisnicima koji imaju povlaštene i komercijalne mjesečne karte za parkiranje, a to su: invalidi, stanari, tvrtke i korisnici komercijalnih karata, karte će biti automatski produžene. U svrhu ponovne prilagodbe korisnika naših usluga, onima koji ne budu platili parkiranje prvog dana naplate, 22. travnja, naši djelatnici neće izdavati dnevne karte nego pisana upozorenja,“ poručili su iz Elektromodula.

Inače, Grad Osijek je komncesionaru za vrijeme u kojem nije obavljao naplatu parkinga oprostio plaćanje koncesijske naknade.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 05:22