OGLASIO SE KOZLEVAC

U Istri je netko krivotvorio odluku Stožera: ‘Ona je lažna, mi je uopće nismo donosili‘

Navedena Odluka koja nosi datum 13. listopada 2020. godine je bez vidljivog potpisa, te je krivotvorena i lažna, poručuju iz Stožera
 Goran Sebelic/Cropix

U javnom prostoru na području Istarske županije pojavila se netočna informacija da je Stožer civilne zaštite Istarske županije donio Odluku o ograničavanju društvenih okupljanja.

Stožer civilne zaštite Istarske županije, kako se navodi u njihovom priopćenju, ovih dana nije donosio odluku te vrste.

- Navedena Odluka koja nosi datum 13. listopada 2020. godine je bez vidljivog potpisa, te je krivotvorena i lažna. O tome je izvještena Policijska uprava istarska, na daljnje postupanje - navodi se u priopćenju koje potpisuje Dino Kozlevac, načelnik Stožera civilne zaštite Istarske županije.

Iz Istarske županije navode da će temeljem Odluka Stožera civilne zaštite Republike Hrvatske od dana 12. i 13. listopada 2020. godine, Stožer civilne zaštite Istarske županije u koordinaciji s gradskim i općinskim Stožerima, a prema prosudbi Zavoda za javno zdravstvo Istarske županije o potrebnim mjerama u Istarskoj županiji, i u cilju održavanja povoljnog stanja - objaviti Odluku o postupanju na području Istarske županije, u četvrtak 15. listopada 2020. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 14:32