NAKON REKORDNOG

U Hrvatskoj osvojen još jedan značajan Jackpot dobitak, javio se sretnik: ‘Suze su im tekle, al nisu mi vjerovali!‘

Dobitnik iz Zagreba u igri Joker 17. svibnja osvojio je 437.029,87 eura

Loto/Ilustracija

 /Hrvatska Lutrija

Prošlog tjedna su glavnu blagajnu Hrvatske Lutrije posjetila čak dva Jackpot dobitnika. Nakon dobitnika rekordnog ovogodišnjeg Jackpota u Lotu 7 od 1.106.868,90 eura, posjetio nas je i dobitnik koji je u igri Joker 17. svibnja osvojio 437.029,87 eura.

Rječit dobitnik ispričao je kako je za veliki dobitak saznao čitajući vijesti, pa kad je shvatio da je dobitni listić uplaćen na prodajnom mjestu Hrvatske Lutrije u King Crossu u Zagrebu, gdje je igrom slučaja i on uplatio svoje brojeve, ostao je zatečen: „Teško je vjerovati kada pročitaš da je netko dobio tako veliki iznos na lotu, i ja sam oduvijek želio upoznati nekog dobitnika. Eto, sad ga viđam svaki dan – u ogledalu“ zadovoljno je zaključio.

Svojoj obitelji odmah je javio sretne vijesti, a oni su bili pod dojmom različitih emocija baš kao i on: „Nada postoji uvijek, ali iznenađenje i šok su neopisivi. Kada sam svojima rekao neki su i suzu pustili, ali mi nisu do kraja vjerovali, rekli su – čekamo isplatu“ šaljivo je prepričao dobitnik.

Plan za dobitak još nema te će, kako kaže, prvo pustiti dojmove da se slegnu. Drugim igračima Hrvatske Lutrije dobitnik poručuje: „Vrlo je jednostavno, ako ne igraš, nemaš šanse za dobitak.“

Sretni dobitnik iz Osijeka osvojio je Joker 5 dobitak u iznosu od 6.000,00 eura prošlog petka. Dobitni listić uplaćen je kod prodajnog partnera Aventa d.o.o., na adresi Sv. L. B. Mandića 50 A, Osijek.

Večeras igramo Eurojackpot za Jackpot od 120.000.000,00 eura. U srijedu je novo izvlačenje Lota 7 za 1.000.000,00 eura.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
04. lipanj 2024 22:10