ZIMSKE RADOSTI

TKO ĆE ČISTITI SNIJEG U SAVSKOJ 66? Glavašević dobio odgovor od 'podstanara'

Prema prijedlogu 'šatoraša', oni će čistiti snijeg od ponoći do 8 sati ujutro nakon čega tu dužnost preuzimaju 'nalogodavci'
 Twitter

ZAGREB - Bojan Glavašević, pomoćnik ministra branitelja Predraga Matića, jutros se na svom Twitter profilu povodom snježne oluje u Zagrebu našalio na račun branitelja koji u šatoru prosvjeduju ispred zgrade Ministarstva u Savskoj ulici.

- Ministarstvo branitelja danas će na ulaz u zgradu izvjesiti raspored čišćenja snijega. Molimo podstanare da se pridržavaju rasporeda - 'tweetnuo' je Glavašević očito aludirajući na branitelje koji prosvjeduju više od 100 dana.









Odgovor na šalu nije trebao dugo čekati.

Naime, branitelju su u popodnevnim satima petka sami izvjesili 'prijedlog' rasporeda čišćenja snijega.

- Stigao prijedlog rasporeda od podstanara! Možemo skupa čistiti snijeg, poslije na čaj - prokomentirao je Glavašević.

Prema prijedlogu 'šatoraša', oni će čistiti snijeg od ponoći do 8 sati ujutro nakon čega tu dužnost preuzimaju 'nalogodavci'. Branitelji su prijedlog raspored 'pojačali' i napisom - "Čekamo da uzmu lopate" jasno aludirajući svoje očekivanje da se Ministarstvo ispuni njihove zahtjeve.

Podsjetimo, branitelji prosvjeduju ispred Ministarstva u Savskoj i traže ostavku ministra Predraga Matića te njegova pomoćnika Bojana Glavaševića.









Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. rujan 2024 17:24