PALJBA S PANTOVČAKA

Sve nedjeljne mete Zorana Milanovića: Koga je sve napao u manje od osam sati

Predsjednik Republike Hrvatske na društvenim mrežama obračunao se s Pupovcem, Puhovskim, kritizirao je i HRT-ov ‘Dnevnik‘...
Zoran Milanović
 Matija Djanjesic/CROPIX, FACEBOOK/Zoran Milanović

Ova nedjelja bila je itekako aktivna za predsjednika Republike Hrvatske Zorana Milanovića, barem što se tiče objava na društvenim mrežama. Tako je sa svojim pratiteljima, ali i sveukupnom javnosti, podijelio čak pet statusa u kojima se na sebi svojstven način osvrnuo na aktualna događanja u zemlji.

Sve je počelo oko 15.30 sati - tad je, naime, objavio nove screenshotove poruka koje je izmjenjivao s Miloradom Pupovcem, za kojega je ustvrdio da je "falsificirao njihovu korespondenciju".

- Gle čuda, u njegov 'optužujući' screenshot - koji je dilao medijima - baš nekako nije stala cijela poruka! Ili mu nije stalo do istine? Da, kao u radionici Karamarkovog falsifikatora Franje Varge, kirurški precizno je odrezao i početak moje poruke i datum slanja - napisao je Milanović.

Oko 18 sati uslijedio je novi post - u njemu se predsjednik države još jednom obrušio na političkog komentatora Žarka Puhovskog, koji ga je usporedio sa Staljinom.

- U današnjoj se Hrvatskoj ja, hrvatski Staljin, sam samcat mlatim s udbaško-hadezeovskim polusvijetom i njihovim bezbrojnim platformama. Bez ikakvog ‘aparata’ na mojoj strani. Tek čvrsta ljevica i oko sokolovo. Pet puta dnevno moram reagirati ne bih li razgonio rojeve štetočina, koji neometano i bez ikakvih posljedica - lažu. Većina za novac. Novac vlasti - objavio je predsjednik RH referirajući se na izjavu koju je Puhovski dao u nedjelju.

A "opet se morao javiti" i nešto prije 20 sati kako bi komentirao i izjavu koju je Milorad Pupovac tijekom dana također dao Jutarnjem listu.

- Pupovac pobjegao na Sljeme, jer ne smije na ulicu. Laže i sa Sljemena. Lupeta o nekakvim kotama, umislio da je Koča Popović, da se probija preko Hrčavke i Vrbničkih Koliba na Sutjesci. Nije, kaže, ništa krivotvorio, nego je, eto, screeshot bio malo ‘kljenut’... Čovjeku pripravnom na ovakve laži niti jedna opačina nije strana. Tko laže, taj i krade. Okljaštrio si moju poruku da bi javnost doveo u zabludu - poručio je preko društvene mreže Pupovcu.

Milanović je burnu nedjelju zaključio objavom posvećenom HRT-ovu "Dnevniku".

- Jutel je upravo, u 21:04., u najavi nekog od svojih Davnika, već osam sati nakon moje objave vjerno prenio da 'je predsjednik Republike Pupovca optužio za - CENZURU'!!!???. Za krivotvorinu, falsifikat, a ne cenzuru, neizlječivi prilježnici i prilježnice vlasti - napisao je.

Spomenimo i da je tijekom dana kratko komentirao i objavu Dejana Jovića na Twitteru, a čestitao je i hrvatskoj U-21 nogometnoj reprezentaciji na pobjedi nad Švicarskom.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. travanj 2024 14:11