IZGUBIO KONTROLU NAD VOZILOM

STRAVIČNA NESREĆA U KNINU U sudaru motocikla i automobila 41-godišnjak zadobio ozljede opasno po život

 Damir Krajač / CROPIX

U prometnoj nesreći koja se u nedjelju oko 9,25 sati dogodila u ulici 4. Gardijske brigade u Kninu, kako smo jučer izvijestili, 41-godišnji vozač motocikla je zadobio teške i po život opasne ozlijede. On je prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split, dok je 34-godišnja vozačica osobnog automobila lakše ozlijeđene.

Policijskim očevidom je utvrđeno da prometne nesreće je došlo kada je 41-godišnji vozač pri upravljanju motociklom Honda, splitskih registracijskih oznaka, zbog neprilagođene brzine u desnom zavoju izgubio nadzor nad vozilom i prešao na prometnu traku namijenjenu za kretanje vozila iz suprotnog smjera. Tom prilikom prednjim dijelom motocikla je udario u prednji desni dio osobnog automobila WV Tiguan, šibenskih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 34-godišnja vozačica. Uslijed tog naleta vozač motocikla je pao na kolnik, dok se motocikl odbio od vozila i zaustavio uz rub kolnika.

U sudaru motocikla Honde splitskih registracija i osobnog automobila Volkswagen šibenskih registracija koji se dogodio u nedjelju oko 9,30 sati u središtu Knina, u ulici 4. Gardijske brigade ozlijeđen je vozač motocikla. Kako doznajemo od Marice Kosor, policijske glasnogovornice, motociklist je kolima Hitne pomoći prevezen u kninsku bolnicu 'Hrvatski ponos'.

- Još ne znamo koliko su teške ozljede vozača Honde. U tijeku je policijski očevid kojim će se utvrditi okolnosti ove prometne nesreće – kazala je Marica Kosor.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 19:57