365 DANA MUDRIJI

Što ste naučili u 2010. godini? Recite nam sve, a najbolje i najduhovitije ćemo objaviti!

Podijelite s nama na komentarima što ste naučili ove godine. Najbolji - najduhovitiji i najpametniji – odgovori biti će objavljeni u Nedjeljnom Jutarnjem 2.1.2011.
 Thinkstock

Za svoj prvi broj u 2011., ekipa Nedjeljnog Jutarnjeg razgovarala je s ljudima iz biznisa, kulture, politike i sporta koji su nešto naučili u proteklih godinu dana.

Ne, ovo nije još jedan pregled godine. Obećajemo. Naprosto ljudi koji su saznali nešto novo o životu. Igor Štimac , recimo.

Neki su bili pobjednici. Neki zamalo pobjednici. Neki povratnici.

Međutim, htjeli bismo čuti i čitatelje. Sto ste vi naučili?

Preživjeli smo turbulentnih godinu dana.

Nedjeljni Jutarnji je na naslovnici 3.siječnja 2010 objavio priču o nepoznatoj prijateljici vrha HDZ-a koju su zahvatile neke istrage. Bili su to prvi spomeni Nevenke Jurak i Fimi-medije , imena koja danas svi znamo.

Bilo je i velikih trijumfa.

Godina u kojoj su privatne televizije definitivno nadvladale rastrošnu, staromodnu javnu televiziju. Fantastični novi album Bambi Molestersa . Afirmacija Sammira kao nove desetke Dinama. Novi protagonisti poput benda Kino Klub .

Što se vi naučili? Podijelite s nama na komentarima. Najbolji - najduhovitiji i najpametniji – odgovori biti će objavljeni u Nedjeljnom Jutarnjem 2.1.2011.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. rujan 2024 09:07