LOVA OTIŠLA U ČAKOVEC

Sretni dobitnik 1,4 milijuna kuna na Eurojackpotu došao po dobitak: ‘Zet mi je prišapnuo ‘osvojio si‘‘

petak osvojio, subotu proveo provjeravajući, u ponedjeljak telefonski još jednom provjerio, ispričao je

Ilustrativna fotografija

 Hrvatska Lutrija/

Iz Hrvatske lutrije su izvijestili da je sretni dobitnik petice na Eurojackpotu, u iznosu od 1,4 milijuna kuna, podigao je svoj dobitak.

- U petak osvojio, subotu proveo provjeravajući, u ponedjeljak telefonski još jednom provjerio, a danas stigao kod vas, rekao je za HL nasmijani dobitnik koji je prije nepunih tjedan dana u igri Eurojackpot imao pt pogodaka i osvojio 1.440.664,99 kuna.

Sretni igrač iz Čakovca na blagajnu je stigao u pratnji članova svoje obitelji, a kaže da je od njih četvero (koliko ih je došlo) čak troje uplatilo za isto kolo:

- Ovog puta se sreća osmjehnula meni, no moji kažu da je sad red na nekoga od njih, rekao je dobitnik i dodao:

- Uvijek uplatim jednu kombinaciju jer nekako mislim da samo jedna i treba … ako imaš sreće naravno. Ovog puta je umjesto mene uplatio zet i nakon što je na internetu vidio da je osvojen dobitak u Čakovcu, išao je provjeriti brojeve. Kad smo se vidjeli samo mi je uspio prišapnuti ‘Osvojio si‘, nasmijao se dobitnik i priznao kako je sa zetom još jednom provjerio brojeve koje je odigrao, a s ukućanima još nekoliko puta tijekom subote.

- Morali smo biti sigurni da je to to... jer što ako dođemo na blagajnu pa ispadne da sam nešto krivo vidio i da nisam dobio?, dodao je.

Sretna obitelj kaže kako zasad nema velikih planova kako će potrošiti iznos.

- Svi imamo poslove i nastavljamo raditi kao i do sada, ali dobar je osjećaj znati da je određena sigurnost i na računu. I dalje ćemo igrati, već smo uplatili za novo kolo, no bez velikih očekivanja. Ako se dogodi još jednom, morat ćemo opet u Zagreb, zaključio je veseli dobitnik.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 15:43