VLADAJUĆI NAPALI HTV

Šprajc odgovara na optužbe: HDZ je u pravu i kad im je najteže. I meni su nepoznati ti SDP-ovci...

'To je sve što mogu kazati nakon što sam doznao da su me prijavili Etičkom povjerenstvu, Agenciji za elektroničke medije i Programskom vijeću HRT-a'
 Neja Markičević/CROPIX

HDZ je u pravu! Uvijek, pa i kad im je najteže. To je sve što mogu kazati nakon što sam doznao da su me prijavili Etičkom povjerenstvu, Agenciji za elektroničke medije i Programskom vijeću HRT-a tvrdeći da sam rekavši u 'Dnevniku': 'I kad mu je najteže, HDZ troši najviše, u izravnoj vezi s nepoznatim akterima iz SDP-a, za koje, kako kažu, tendenciozno navijam. Ne preostaje mi drugo nego da se složim s HDZ-om, jer i meni su nepoznati ti SDP-ovci - kaže Šprajc koji se zbog prijave previše ne uzrujava.

Ali, ražalostilo ga je, tvrdi, to što je nakon pažljivog čitanja shvatio da je svima, pa i njemu nepoznati SDP-ovac, to što je imao za reći kazao tek dan nakon njega, u Jutarnjm listu.

- Naivan kakav jesam, palo mi je na pamet da je nepoznati SDP-ovac zapravo gledao moj 'Dnevnik', te da je odlučio kopirati moju foru. Tišti me što je tako neinventivan da nije mogao smisliti nešto svoje - zaključuje Šprajc.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. rujan 2024 07:20