SUKOB NA PRISAVLJU

Šprajc Hloverki: Posudba anketa Nove TV i RTL-a je bezočna krađa

Stanković je želio u emisiju pozvati Tomislava Klauškog, komentatora portala Index, no šefica je zaprijetila da će mu skinuti 20 posto plaće
zagreb 191106hrt , prisavljezoran sprajcfoto nina djurdjevic-stu-
 Nina Djurdjevic / CROPIX

ZAGREB - Hloverka Novak-Srzić ponovno se sukobila sa svojim najvećim zvijezdama. Na trećem katu Prisavlja danas je prvo izbila svađa između glavne urednice Informativnog programa i urednika “Dnevnika” Zorana Šprajca.

Konstruktivna svađa

Razlog kavgi bile su Šprajcove kritike na, kako je kazao, neprofesionalno praćenje predsjedničkih izbora na HTV-u. Hloverki je najviše digla tlak njegova opaska da su zbog nepripremljenosti bili primorani na “posuđivanje” izlaznih anketa Nove TV i RTL Televizije što je, kazali su novinari na kolegiju, zapravo bezočna krađa te da su skupo plaćeni podaci vlasništvo komercijalnih televizijskih kuća, a ne javno dobro, kako je to ustvrdila Hloverka.

- Ne bih komentirao kolegij. Točno je da smo Hloverka i ja kao i mnogo puta vodili konstruktivan razgovor - smijući se rekao je Šprajc.

Borba za Klauškog

Bez osmijeha, ali i bez komentara, ostao je Aleksandar Stanković koji se sa svojom šeficom zakačio nekoliko sati kasnije.

Razlog tomu je Stankovićeva ideja da u nedjelju u svojoj emisiji ugosti Tomislava Klauškog, komentatora portala Index, koji u svojim napisima nimalo ne štedi HTV-ove šefove. Hloverka je na kolegiju Stankoviću zaprijetila da će mu, bude li inzistirao na pozivu Klauškom, umanjiti plaću za dvadeset posto. Unatoč tome, Stanković ne odustaje od svoga gosta, a sutra će se pokušati izboriti za Hloverkinu suglasnost.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
05. srpanj 2024 20:07