NERED U CENTRU

Splićanka snimila odvratne scene pred molitvenim prostorom, pogledajte što izvode pijani Britanci

Naravno, razulareni turisti snimili su i selfie kako bi prijateljima doma mogli pokazati kako su se lijepo proveli u Splitu

Blanša Čolak

 Vojko Bašić/CROPIX

Ljeto još nije službeno počelo, ali zato je već počelo ludilo. Pijani stranci uriniraju po splitskoj baštini i urliču u sitne sate, a ovoga puta uhvaćeni su, doduše samo na kameri. Snimka koja je u četvrtak navečer osvanula u Facebook grupi "Get Getanima:)" prikazuje skupinu pijanih muškaraca različitih dobnih skupina kako rade nered po gradu, a objavila ju je Blanša Čolak, stanarka gradske jezgre koja je prošlo ljeto oduševila Splićane svojom borbom protiv pijanih i razularenih turista.

Cijela scena odigrala se u Cosmijevoj ulici, u blizini Crkve Sv. Duha i islamskog molitvenog prostora te staroj gradskoj jezgri, piše Slobodna Dalmacija.

Čolak je u jednom trenutku sredovječnog muškarca bez majice upitala što radi, na što je on krenuo nerazgovijetno mumljati. Upozorila ga je da će ga vidjeti cijeli svijet, ali on to očito nije shvatio ozbiljno, s obzirom na to da se skupina od desetak muškaraca krenula još jače derati. Naravno, snimili su i selfie kako bi prijateljima doma mogli pokazati kako su se lijepo proveli u Splitu.

image

Blanša Čolak

Vojko Bašić/CROPIX
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 17:54