OBJAVA O REFERENDUMU

Škoru na Facebooku ‘pokopali‘ nakon što je napao Penavu. Mario Radić: ‘Sve stoji, nemam što dodati‘

Neki su cinično primijetili da Škoro svoje gaže "sigurno nije ugovarao u eurima, nego sve u kunama"
Miroslav Škoro i komntari na njegovoj Facebook stranici
 Damjan Tadic/Cropix/Facebook

Friški predsjednik Domovinskog pokreta Ivan Penava danas nije htio komentirati tvrdnje Miroslava Škore, prvog predsjednika i suosnivača DP-a, koji mu je javno poručio da je marioneta uvozničkog lobija.

Podsjetimo, Škoro je objavom na Facebooku kritizirao Penavu, proglasivši ga "marionetom uvozničkog lobija kojemu nisu na srcu hrvatski građani". Kao povod za tako oštar napada naveo je to da "je Penava protiv referenduma o uvođenju eura u Hrvatsku"

I dok je Penava zasad nije uzvratio svojem prethodniku na čelu DP-a, Na Škorine optužbe reagirao je zamjenik predsjednika DP-a Mario Radić koji kaže da su najbolji komentar dali građani u svojim komentarima ispod Škorine objave.

- Nemam što dodati na te komentare - kaže.

Radić očito misli na komentare poput “Za vas sam Škoro bila od samog početka i nije mi jasno zašto se pljuje stalno po stranci koju ste vi osnovali. Sad ste u Suverenistima i okanite se DP-a”.

image
Screenshot: Facebook

Ili, “Činjenica jest da je Škori sada najvažnija preokupacija u životu pljuvati po Domovinskom pokretu i nagovarati članove diljem cijele Hrvatske da ga napuste, jer je eto povrijeđen njegov ego i ego njegove sestre! Odmah su se primakli Suverenistima koji su Škoru prvi napustili nakon što ih je uveo u Sabor...”

image
Screenshot: Facebook

Jedan je korisnik tako primijetio: "Tužno je vidjeti na vašem profilu vise negativnih nego pozitivnih komentara na ovu vašu objavu. Da li vam to nešto govori?"

image
Screenshot: Facebook

U sličnom tonu je i komentar koji govori "Izašao da možeš blatiti. Sramota!"

image
Screenshot: Facebook

Netko je pak napisao Škori da "gasi šou i mota kablove. Ti si svoje u politici rekao".

image
Screenshot: Facebook

Među korisnicima je bilo i onih koji su cinično primijetili da Škoro svoje gaže "sigurno nije ugovarao u eurima, nego sve u kunama".

image
Screenshot: Facebook

Valja napomenuti da nisu svi korisnici pisali komentare koji idu protiv bivšeg čelnika DP-a, već je bilo i onih koji su mu pružili podršku. Među njima je i jedan koji je objašnjavao zašto je referendum o euru potreban te dodao da je "Škoro otišao da se vrati jači".

image
Screenshot: Facebook
image
Screenshot: Facebook
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 11:52