MIROSLAV ŠKORO

‘Sinoć sam s Grmojom podržao inicijativu koja će zaustaviti vladavinu stožerokracije, dođite i vi‘

Na preko 1.200 potpisnih mjesta Građanska inicijativa "Dosta je stožerokracije" počela je prikupljati potpise za raspisivanje referenduma

Nikola Grmoja i Miroslav Škoro

 Facebook

Miroslav Škoro podržao je referendumske inicijative kojima je cilj zaustaviti, takozvanu, "vladavinu stožerokracije", a fotografijama s glavnog zagrebačkog trga pohvalio se na Facebooku.

"Sinoć sam u pratnji svog saborskog kolege Nikole Grmoje podržao referendumske inicijative kojima je cilj zaustaviti vladavinu 'stožerokracije'. Još od predsjedničke kampanje komuniciram i zalažem se za to da narod mora odlučivati i izražavati svoj stav o svemu, a posebice kada se donose važne odluke o funkcioniranju i budućnosti zemlje.

Prošle sam godine među prvima upozorio na nesnalaženje famoznog Stožera i nekompetentne Vlade, a u sučeljavanjima navodio i švedski pristup borbi s opakim virusom. Valja nam zaštiti i druge i sebe, ali pri tome moramo biti mudri i ne upropaštavati ionako posrnulo gospodarstvo i gaziti našu krhku demokraciju.

Potpišite i ostvarite pravo na referendum i svoje mišljenje", poručio je Škoro na Facebooku.

Na preko 1.200 potpisnih mjesta diljem Hrvatske Građanska inicijativa "Dosta je stožerokracije" počela je prikupljati potpise za raspisivanje referenduma s dva referendumska pitanja kojima bi se ukinula "stožerokracija" i covid potvrde. Tu je građansku inicijativu pokrenuo Most, a prikupljanje potpisa traje od 4. do 18. prosinca. Cilj je izmjena Zakona o zaštiti pučanstva od zaraznih bolesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 15:19