RAZBJESNIO IH I HTV-OV DNEVNIK

Šeks i Jarnjak: Nobilo pokušava izvršiti politički atentat na HDZ. Nobilo: Histerični su!

Dvojica HDZ-ovaca okomila su se i na HRT koji je sinoć u Dnevniku objavio prilog koji ne ide na ruku stranci
 Damjan Tadić/CROPIX

Ivan Jarnjak i Vladimir Šeks, dvojica visokopozicioniranih HDZ-ovaca, u obrani svoje stranke okomili su se na svog najoštrijeg kritičara - odvjetnika bivšeg im kolege Damira Polančeca - te na HRT, koji je u sinoćnjem Dnevniku objavio prilog koji ne ide na ruku HDZ-u – javlja tportal.

- Sinoć u Dnevniku raspravljalo se o odgovornosti HDZ-a kao pravne osobe. Nobilo je kao strategiju i taktiku obrane Polančeca izabrao jedan poseban način, koji se sastoji u pokušaju političkih atentata na vrh HDZ-a i predsjednicu stranke Jadranku Kosor - rekao je Šeks na press-konferenciji u HDZ-u.

Svoju teoriju da Nobilo pokušava izvršiti 'politički atentat' na HDZ-ovce objasnio je time da je Nobilo i sam nekoliko puta javno rekao da 'cijelu svoju strategiju temelji na ratu protiv HDZ-a i da je njegov cilj raskrinkavanje i demontaža HDZ-a'.

- Polančec je Nobilovo puko sredstvo, a cilj je kriminalizacija HDZ-a! - kaže Šeks.

Članak u cijelosti pročitajte ovdje.

Nobilo je naknadno za tportal izjavio da u Dnevniku nije govorio kao Polančecov odvjetnik, već kao pravni stručnjak, te da optužbe Šeksa i Jarnjaka ne stoje.

- Drago mi je da pokazuju histeriju, jer smatram da će dan kada Šeks bude eliminiran iz hrvatskog političkog života biti dan kada će u Hrvatskoj zaživjeti vladavina prava - poručio je Nobilo.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 16:16