NOVA GODINA

Šefica udruge hotelijera kolegama poručila da zaborave na organizaciju dočeka: ‘Držimo se mjera‘

‘U ovom je trenutku najvažnije da ostanemo zdravi te da ostatak godine pokušamo izgurati sabrani‘, poručila je Jutt Ferlan
Josipa Jutt Ferlan
 Screenshot Video Jutarnji.hr

Nakon što je Jutarnji list danas objavio kako hotelijeri ne odustaju od organizacije dočeka Nove godine te organiziraju programe koji uključuju čak i glazbeni program uživo, ministrica turizma i sporta Nikolina Brnjac na današnjem je sastanku Savjeta za oporavak i razvoj turizma s predstavnicima hotelijera razgovarala o potrebi da se hotelijeri pridržavaju mjera, a u tome je dobila podršku predsjednice udruženja hotelijera pri HGK Josipe Jutt Ferlan.

"U ovom je trenutku najvažnije da ostanemo zdravi te da ostatak godine pokušamo izgurati sabrani. Apeliram na kolege hotelijere da se pridržavaju propisanih mjera te da ih ne pokušavaju tumačiti onako kako bi njima najbolje odgovarale. Organizacija dočeka Nove godine kao i ostalih slavlja popisanih od strane stožera nije dopuštena. Vjerujem da smo svi svjesni kako su ovo blagdani koje moramo provesti u miru", poručila je Jutt Ferlan dodavši kako situacija nikome ne odgovara, ali kako je bitno pridržavati se mjera te pokušati planirati turističku sezonu 2021.

Na tekst Jutarnjeg lista danas prijepodne reagirao je i ministar unutarnjih poslova Davor Božinović napomenuvši kako su planovi hotelijera o pripremama dočeka Nove godine suprotni bilo kakvoj logici koju posljednjih dana promovira stožer.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
22. travanj 2024 06:51