POLITIČKI TAJNIK HDZ-A

Sanader: ‘Zašto izbjegava odgovoriti gdje Milanović odmara? Bahato i nekulturno!‘

Pojedini medijski portali u subotu su objavili da je predsjednik Republike Zoran Milanović viđen na skijanju u Italiji

Ante Sanader

 Bruno Konjevic/Cropix

Politički tajnik HDZ-a Ante Sanader večeras je komentirao informaciju medijskih portala da je predsjednik Milanović viđen na skijanju u Italiji te odgovor s Pantovčaka da predsjednik nije na odmoru, istaknuvši da je glasnogovornik Pantovčaka izbjegao odgovoriti - gdje mu se šef odmara.

Pojedini medijski portali u subotu su objavili da je predsjednik Republike Zoran Milanović viđen na skijanju u Italiji, a na novinarske upite glasnogovornik Ureda predsjednika RH odgovorio je da Milanović nije na odmoru.

"Bahati i nekulturni Milanovićev glasnogovornik izbjegao je odgovoriti medijima na pitanje gdje mu se šef nalazi tj. odmara! Pa gdje je odjednom nestao #samoodgovoritenapitanje?", komentirao je večeras na svome Facebooku politički tajnik HDZ-a, saborski zastupnik Ante Sanader.

"Umjesto da se pravi nevješt - i to loše - neka Milanović skine oznake tajnosti sa svojih putovanja vojnim helikopterima i brodovima", naveo je HDZ-ov politički tajnik, dodavši da "dok drugi podmeću, Vlada i HDZ nastavljaju raditi na dobrobit hrvatskih građana i Hrvatske.”

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. travanj 2024 21:37