UZBURKANI DUHOVI

Puljak poručio Petrovu da je licemjerni preljubnik, šef Mosta uzvratio: ‘Zar si završio tečaj za seksualnog terapeuta?‘

Puljak se jučer obrušio na Most i njihova lidera Božu Petrova kojeg je smjestio u zonu licemjernog preljubnika

Božo Petrov, Ivica Puljak

 Cropix/

Sučeljavanje kandidata za novog (starog?) gradonačelnika Splita, koje je jučer organizirala Slobodna Dalmacija, vrtilo se uglavnom oko - seksa.

Izbornog favorirta Ivicu Puljka rivali su nemilosrdno udarali zbog afere u kojoj su se našli Puljkov kandidat za zamjenika gradonačelnika Bojan Ivošević i (bivši) gradski vijećnik stranke Centar Luka Baričić zbog izmjena seksi poruka s navodnom maljoljetnicom iz Srbije. Puljka je to jako iznerviralo pa je odlučio odigrati kontranapad. Obrušio se na Most i njihova lidera Božu Petrova kojeg je smjestio u zonu licemjernog preljubnika.

- Imamo Most, to je druga kategorija moralizatora. Kad su 2015. godine navodno otkrivene afere s ljubavnicom Bože Petrova, nitko od nas nije riječ rekao o tome. Jer što nas briga što čovjek radi između svoja četiri zida. A jučer je Nikola Grmoja po Saboru govorio kako Puljka treba uništiti! Onda mi moraliziraju o zapošljavanju. Božo Petrov je prekrojio statut Hrvatskih voda da zaposli svoga kuma - ispalio je Puljak. Potom je poentirao: "Ja pričam o licemjerju. Ja pričam o tome da onaj tko među nama nije imao seksualne maštarije prvi baci kamen na tog gospodina".

Šef Mosta Božo Petrov odlučio mu je odgovoriti preko Facebooka: "Zar si u međuvremenu završio tečaj za seksualnog terapeuta, a da pritom nisi naučio čak ni razliku između mašte i pokušaja njezine realizacije? Umjesto da pokažeš crtu i razliku između sebe i HDZ-a, ti idiotariju koju su tvoji suradnici ovih dana otvoreno priznali, pokušavaš relativizirati uz pomoć prokazane laži o mojoj navodnoj ljubavnici iz 2015., srušenoj i službeno na sudu u Zagrebu, što ti je, vjerujem, dobro poznato, ali ti je očito jedino bitno nabaciti što više blata na ozbiljnu političku konkurenciju u javnom prostoru u paničnom i patetičnom pokušaju skretanja pažnje s vaše blamaže i političkog sunovrata".

- Kad se povuče more, ostane glib. I hvala ti, Puljak, na tvom pozivu da se valjam u tom tvom glibu. Sorry, to nije moje prirodno stanište. Rađe ću pokušati raščistiti blato, bit će dugoročno blagotvorno: Umjesto da udaljiš od sebe ljude, koji ne prežu ni od iskorištavanja političke moći da bi dovukli nekoga u krevet, ti se praviš blesav i beskrupulozno napadaš ad hominem one koji nemaju veze s ovom aferom pokušavajući stvoriti dojam u javnosti da su svi političari isti. A nisu. Jesu li se možda Kerum i HDZ "ušuljali u glave" tvojih suradnika? I bili duboko u njima, tim glavama? Umjesto da stvari nazoveš pravim imenom, ti korištenje vlasti kako bi se lakše snubilo maloljetnice pokušavaš opravdati neviđeno sramotnom difamacijom seksualnosti osoba s invaliditetom kao takvih, na što te upozorila i njihova pravobraniteljica. Umjesto da ljude oko sebe čije je ponašanje i zrelost daleko ispod potrebnog za obnašanje javne dužnosti, koja ne služi da bi se nekoga dovuklo u krevet, nego radilo za opće dobro, smjestiš gdje im je mjesto, ti izigravaš psihoterapeuta govoreći o seksualnim maštarijama … Btw, Puljak, dosad nisam imao potrebe komentirati stvarnu aferu tvojih diletanata o kojima bruji cijela država. Nisam jer vjerujem da politika može biti bolja i drugačija. Uz to, ova afera sama o sebi i akterima i bez komentara kaže SVE. Za koga radiš, Puljak? Što misliš kome pogoduješ, kad braniš vlastite svinjarije, umjesto da podvučeš crtu i na svom primjeru pokažeš kakvu Hrvatsku i Split vidiš jednog dana? Što misliš koliko će ljudi koji apstiniraju od politike, danas lakonski reći: "Svi su isti!". Što misliš, koliko će se HDZ-ovaca, protiv kojih se ti navodno tako energično boriš, danas smiješiti? Imaš priliku pokazati drukčiju, bolju Hrvatsku. Budi spreman čistiti loše, a ne relativizirati loše - istresao je Božo Petrov.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 05:13