REAKCIJA

Puljak: ‘Plenković je mogao dostojanstvenije prihvatiti poraz. Opet je uvrijedio velik dio Splićana‘

‘HDZ je uvijek nervozan kad izgubi mogućnost kontrole javnog novca i to ih najviše boli‘, rekao je Ivica Puljak

Bojan Ivošević, Ivica Puljak, Antonio Kuzmanić

 Josko Ponos/Cropix

Novoizabrani splitski gradonačelnik Ivica Puljak u ponedjeljak je poručio kako je očekivao da će premijer Andrej Plenković dostojanstvenije prihvatiti izborni poraz u Splitu te je ocijenio kako je HDZ uvijek nervozan kad izgubi mogućnost kontrole javnog novca.

"Ne želim ulaziti u besmislene i jalove polemike s premijerom od kojeg sam očekivao da će malo dostojanstvenije prihvatiti poraz. Ovo mu je bila dobra prilika za trening, jer će se na poraze morati navikavati", napisao je Puljak na facebooku.

HDZ je uvijek nervozan kad izgubi mogućnost kontrole javnog novca i to ih najviše boli, rekao je, dodavši kako mu je žao što premijer "tu nervozu pokazuje na vrlo ružan način, ponovno vrijeđajući velik dio građana Splita".

Plenković je ranije večeras izjavio kako su izbori u Splitu bili nepotrebni, nisu promijenili ništa. Ustvrdio je kako je ekipa koja je u zadnjih nekoliko mjeseci imala antisemitske izjave, grube nasrtaje na novinare i seks dopisivanja s navodnim maloljetnicama iz Srbije dobila izbore te je poručio: "Ako ljudi to u Splitu žele - neka imaju to pa neka oni upravljaju Splitom na način na koji smatraju da je to dobro".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 19:53