POČELE SU GUŽVE

Prometna na A1: Automobil slovenskih tablica završio na krovu, intervenirala Hitna pomoć

Sve okolnosti nesreće ustanovit će se očevidom, a zbog vozila koje je bilo prevrnuto na krovu na voznoj traci promet je bio usporen

Nesreća kod Draganića

 Jutarnji list

Jutros nešto poslije 8 sati na autocesti Zagreb-Karlovac u smjeru Karlovca, oko dva kilometra prije odmorišta Draganić, dogodila se prometna nesreća u kojoj je na krovu završila KIA slovenskih oznaka. Intervenirali su i djelatnici Hitne pomoći, a na zaustavnoj traci bila su zaustavljena dva vozila. Sve okolnosti nesreće ustanovit će se očevidom, a zbog vozila koje je bilo prevrnuto na krovu na voznoj traci promet je bio usporen i potreban je dodatni oprez.

Inače, od jutra je pojačan promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, ali i pojedinim dionicama autocesta budući da se ovaj vikend smatra jednim od udarnih u kontekstu turističkih dolazaka na Jadransku obalu.

Vremenski uvjeti povoljni su za vožnju, javlja HAK, no od ranog jutra pojačan je promet posebno u smjeru mora i već se stvaraju gužve i kolone.

HAK tako javlja da je pojačan promet na gradskim prometnicama i obilaznicama, pojedinim dionicama autocesta, osobito na autocestama A2 Zagreb-Macelj i A3 Bregana-Lipovac u smjeru Zagreba te na pojedinim graničnim prijelazima, a tijekom dana očekuju se kolone i zastoji. Pojačan promet osobito na A2 i A3, popodne se očekuju kolone i zastoji.

Povremeni zastoji mogući su na dionicama cesta gdje traju radovi, izvijestio je HAK.

image

Nesreća kod Draganića

Jutarnji list
image

Nesreća kod Draganića

Jutarnji list
image

Nesreća kod Draganića

Jutarnji list

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 13:52