Talentirani poduzetnik, vrlo komunikativan, vrlo marljiv. Zaljubljen u meso. Mišino fantastično meso jedu čak i vegetarijanci. Ne mogu odoljeti. Miriše… Rođeni je Šibenčanin, sada u srednjim godinama. Mišo Pešić, nakon 27 godina rada i naukovanja, iskustva u inozemstvu, vraća se doma u Šibenik 2013. godine. Pokreće program porcioniranih odležanih steakova, odrezaka. Neki odresci leže desetak dana, neki mjesec, najbolji godinama.
Mišo otvara dućane u Zagrebu, Dubrovniku, Rijeci, Splitu… Šibeniku… U Zagrebu, blizu Arene, ima svoj ured i dućan najboljeg mesa na svijetu. Zove se Beef Shop. Meso jest najbolje, a Mišo mu posebnim tretmanom, fermentacijom, dodaje vrhunski štih. Ne začinima… Skup postupak, ali isplati se. U dućanu ima...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....