HOROR U SISKU

PRITVOREN NASILNIK KOJI JE DJEVOJCI UNAKAZIO LICE Netom se vratio iz Njemačke pa završio iza rešetaka, prijeti mu i do osam godina zatvora!

Mara Andrijašević
 / FACEBOOK

Dva dana nakon što je Jutarnji list objavio dramatičnu ispovijest majke dvoje djece Mare Andrijašević (23), kojoj je partner čašom unakazio lice, u sisačkom pritvoru završio je Dejan S. (23), koji se netom vratio iz Njemačke.

Općinsko državno odvjetništvo u Sisku tereti ga za nanošenje osobito teških tjelesnih ozljeda i prijetnje smrću, nakon čega mu je sudac istrage Županijskog suda u Sisku odredio jednomjesečni pritvor kako ne bi mogao utjecati na svjedoke i ponoviti kazneno djelo. Prijeti mu do osam godina zatvora.

Podsjetimo, u četvrtak su društvene mreže preplavile fotografije mladog unakaženog ženskog lica s vidljivim šavovima i porezotinama. Vlasnica ožiljaka Mara Andrijašević za Jutarnji tad je ispričala da se sve odigralo još 5. siječnja ujutro, dok su njezina djeca u susjednoj sobi spavala. S Dejanom je bila šest mjeseci u vezi i nikad se do tad nije, kaže, agresivno ponašao.

- Dejan me napao u hodniku kad sam mu rekla da kod mene ne ustaje živčan te da ode k svojim roditeljima i tamo širi živčanoću. Nakon toga mi je čašu momentalno nabio u lice. Na Hitnu u Sisak me odvezla sestra. Šivali su mi glavu, a ubrzo je stigao i on nakon što je sam sebi raskrvario ruku.

Nisam to tad prijavila policiji jer mi je prijetio da će me progutati mrak, da će moja djeca nestati s lica zemlje, a i obećavao je kako će platiti da se vidljivi ožiljak estetski ublaži, ali kad je čuo da to stoji 12.200 kuna bez troškova puta, promijenio je mišljenje i odustao - otkrila je za Jutarnji Mara Andrijašević.

I tko zna koliko bi možda još ti ožiljci ostali među njezina četiri zida da joj se, kako tvrdi, u srijedu na vratima nije pojavio Dejanov otac.

- Banuo je na vrata i rekao da njegov sin to nije napravio, da ima svjedoke. Tvrdi da ja ništa ne mogu dokazati. A imam za sve ozljede liječničku dokumentaciju, zapisanu u računalu. Estetski zahvat, kažu, nek' si ga platim sama, da oni možda mogu platiti pola. Kao da sam si sama to napravila - ogorčeno je još ispričala Mara, svjesna da će “joj na čelu doživotno stajati njegov potpis”.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
06. travanj 2024 07:03