LAMPIONI I SVIJEĆE

Prijatelji i kolege studenti ispred Pravnog fakulteta oprostili se od ubijene Osječanke Mihaele

Pokop Mihaele Berak je bio u 12,20 sati na Centralnom groblju u Osijeku

Mihaela Berak

 Facebook/

Kolegice i kolege studenti osječkog Pravnog fakulteta, kao i prijatelji, u subotu su u 11 sati ispred glavnog ulaza u zgradu fakulteta ostavili upaljene lampione i cvijeće, opraštajući se na taj način posljednji puta od tragično preminule 21-jednogodišnje Mihaele Berak iz Osijeka.

- Okupili smo se kako bi se oprostili od naše drage kolegice Mihaele. Izražavamo sućut njezinoj obitelji, prijateljima i kolegama, kazao je Karlo Rašić, predsjednik Studentskog zbora osječkog Pravnog fakulteta.

Studentski zbor Pravnog fakulteta u Osijeku u petak se objavom na službenoj facebook stranici već oprostio od tragično preminule studentice.

Pokop Mihaele Berak je bio u 12,20 sati na Centralnom groblju u Osijeku.

Za njezino ubojstvo tužiteljstvo tereti 27-godišnjeg policajca iz Osijeka, kojem je u petak navečer sudac istrage osječkog Županijskog suda odredio jednomjesečni istražni zatvor.

Sudac istrage prihvatio je prijedlog osječkog Županijskog državnog odvjetništva te odredio istražni zatvor zbog mogućnosti ponavljanja kaznenog djela te mogućnosti ometanja istrage utjecajem na svjedoke, izvijestili su sa suda.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 20:46