SJEDNICA U HDZ-u

Premijer Plenković otkrio tko će zamijeniti Puljašića, pričao i o županu Žiniću

‘U ovom trenutku ima previše detalja oko Žinića za koje nismo do kraja sigurni. Kad to budemo znali onda ćemo o toj temi raspraviti‘
Andrej Plenković
 Damir Krajac/Cropix

U ponedjeljak poslijepodne održana je sjednica Predsjedništva i Nacionalnog vijeća HDZ-a, a nakon sjednice javnosti se obratio predsjednik Vlade Andrej Plenković.

Plenković je izvijestio da će državni tajnik Nikola Mažar zamijeniti Darka Puljašića, gradonačelnika Požege.

“Mislim da će mu saborsko mjesto biti jako dobro i korisno”, kazao je Plenković, a prenosi N1.

Na sjednici se raspravljalo i o sisačko-moslavačkom županu Ivi Žiniću i spornoj nekretnini, o čemu je govorio i sam Plenković.

“Žinić je bio na sastanku. Tražio sam ga da pojasni sve ove navode i okolnosti vezane za njega. On nam je pojasnio kako to izgleda iz njegovog kuta. Zatražili smo sve informacije od nadležnih tijela kako bismo u sljedećih nekoliko dana mogli zauzeti politički stav. U ovom trenutku ima previše nekih detalja za koje nismo do kraja sigurni, kad to pouzdano budemo znali onda ćemo o toj temi raspraviti”, rekao je Plenković i dodao:

“Ovo je kao i pitanje obnove - imali smo medijsku histeriju kada su valjda sve kuće koje je razorio potres 6,2 bile kuće koje su obnavljane u obnovi, sad shvaćamo da je puno manji broj takvih objekata. Ako želite samo iz tog iskustva, provjerit ćemo sve navode", izjavio je Plenković, prenosi N1.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
14. travanj 2024 04:31