ČESTITKA

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković vjernicima židovske vjeroispovijesti čestitao Pesah

‘Neka vam blagdan Pesaha, koji simbolizira uzvišene vrijednosti slobode, mira, vjere i hrabrosti, donese obilje blagostanja‘
Gordan Jandroković
 Damjan Tadic/Cropix

U povodu blagdana Pesaha predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković uputio je u subotu čestitku svim vjernicima židovske vjeroispovijesti u kojoj je zaželio da im taj blagdan donese obilje blagostanja i radosti u krugu obitelji i bližnjih u ovim izazovnim vremenima.

U povodu jednog od najvećih židovskih blagdana Pesaha koji simbolizira izlazak židovskog naroda iz egipatskog ropstva i radost postignute slobode, svim vjernicima židovske vjeroispovijesti u Hrvatskoj upućujem srdačne čestitke uime Hrvatskoga sabora i osobno, poručio je Jandroković.

"Neka vam blagdan Pesaha, koji simbolizira uzvišene vrijednosti slobode, mira, vjere i hrabrosti i ima posebno značenje za židovski narod, donese obilje blagostanja i radosti u krugu obitelji i bližnjih u ovom izazovnom vremenu za sve nas. Hag Pesah sameah“, stoji u čestitki predsjednika Hrvatskog sabora vjernicima židovske vjeroispovijesti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 10:48