‘HRISTOS SE RODI‘

Predsjednik Sabora Gordan Jandroković čestitao pravoslavni Božić, ovo je njegova poruka

Naglasio je da duh Božića ohrabruje sve u suočavanju sa životnim izazovima, posebno u ovom razdoblju krize izazvane pandemijom i potresima

Gordan Jandroković

 Marko Todorov/Cropix

Predsjednik Hrvatskoga sabora Gordan Jandroković u četvrtak je uputio čestitku vjernicima koji slave Božić po julijanskom kalendaru, u ime zastupnica i zastupnika u Hrvatskome saboru i osobno, te istaknuo kako duh Božića ohrabruje u suočavanju sa životnim izazovima.

"Neka ozračje Božića, radosnog kršćanskog blagdana, donese toplinu, ljubav i blagostanje u vaše domove uz želje da ga proslavite u miru i veselju okruženi svojom obitelji, bližnjima i prijateljima", napisao je Jandroković u čestitki,

Naglasio je da duh Božića ohrabruje sve u suočavanju sa životnim izazovima, posebno u ovom razdoblju krize izazvane pandemijom i razornim potresima. "Pozvani smo pokazati ljudskost kroz međusobno razumijevanje i poštovanje te solidarnost prema onima kojima je pomoć najpotrebnija", istaknuo je.

"Božićno vrijeme nas nadahnjuje na osnaživanje zajedništva i traženje sličnosti koje nas povezuju i premošćivanje onoga što nas razdvaja. Ujedno nas podsjeća na važnost toliko potrebnog optimizma i tolerancije u društvu te snagu dijaloga, suradnje i uvažavanja naših različitosti. Neka s tim mislima naša domovina Hrvatska ide naprijed. Želim vam sretan Božić. Mir Božji – Hristos se rodi!", poručio je Jandroković.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 12:46