SVEČANOST NA PANTOVČAKU

Predsjednik Milanović sutra će odlikovati sve igrače, trenere i članove stručnog tima Hrvatske nogometne reprezentacije

Svim će članovima nogometne reprezentacije dodijeliti odlikovanja za "izniman uspjeh, doprinos sportu i međunarodnom ugledu RH"

Svečani doček nogometne reprezentacije sa Svjetskog prvenstva u Katru, kapetan Luka Modrić

 Goran Mehkek/Cropix

Predsjednik Republike Zoran Milanović sutra će u 15 sati u svom uredu na Pantovčaku ugostiti sve igrače, trenere i članove stručnog tima Hrvatske nogometne reprezentacije koji su sudjelovali u uspješnoj kampanji i osvajanju brončane medalje na lani odigranom Svjetskom nogometnom prvenstvu u Kataru.

Predsjednik Milanović tom će prilikom svim članovima nogometne reprezentacije dodijeliti odlikovanja za "izniman uspjeh, doprinos sportu i međunarodnom ugledu Republike Hrvatske".

Nakon druženja s nogometnim reprezentativcima predsjednik Republike sutra će održati i prigodni govor.

Nekim našim reprezentativcima ovo neće biti prvo predsjedničko odlikovanje, jer je i bivša predsjednica Republike Kolinda Grabar-Kitarović odlučila ugostiti i odlikovati članove nogometne reprezentacije koji su sudjelovali u uspješnom natjecanju na Svjetskom nogometnom prvenstvu u Rusiji 2018. godine, kada je Hrvatska osvojila srebrnu medalju.

Tom prilikom, naime, predsjednička odlikovanja dobili su izbornik Zlatko Dalić, kapetan reprezentacije Luka Modrić, kao i još nekoliko i danas aktivnih članova nogometne reprezentacije poput Dominika Livakovića, Matea Kovačića, Ivana Perišića, Marka Pjace i Domagoja Vide.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. svibanj 2024 14:17